Flora Professional ijsmix vanaf april verkrijgbaar voor softijs en schepijs

Flora Professional ijsmix vanaf april verkrijgbaar voor softijs en schepijs

Het terrasseizoen staat voor de deur! Daarom lanceert Violife Professional, onderdeel van food-leverancier Upfield, in de tweede week van april de Flora Professional ijsmix. Dit is een vloeibare kant-en-klare ijsmix met vanillesmaak die gebruikt kan worden als softijs (giet de ijmix in de softijsmachine en het is direct klaar voor gebruik) en als basis voor ambachtelijk schepijs (gebruik de ijsmix als basis en voeg siropen en pasta toe voor je gewenste smaken). De Flora Professional ijsmix is 100% plantaardig én allergeenvrij. Met het toevoegen van een ijskaart geschikt voor elke gast, trek je dus ook een nieuwe groep gasten aan op je terras.

Zin in ijs!

Flora Professional ijsmix is een vloeibare kant-en-klare ijsmix die gebruikt kan worden als softijs én als basis voor ambachtelijk schepijs (gelato). Hiermee biedt Upfield dus één oplossing voor alle verwenmomenten op het terras: denk aan een ijsje op een hoorntje, ijs bij appeltaart, ijs bij wafels en ijs als onderdeel van een dessert.

Met de Flora Professional kun je wisselen van smaken en werken met seizoenspecials. Of breng het ijs eens extra onder de aandacht door een klein ijsje te serveren naast de koffie. Want gasten die het proeven, krijgen extra zin in ijs! De Flora Professional ijsmix is allergeenvrij en daarmee geschikt voor elke gast, ook voor gasten met een lactose intolerantie en gluten intolerantie bijvoorbeeld.

Lees verder onder het grijze kader

Hoe werkt het?

Voor softijs: Gebruik de vloeibare ijsmix 1:1 zoals je gewend bent in je eigen softijsmachine. Open de verpakking, giet de inhoud in de machine en het product is direct klaar voor gebruik! Geen wijziging van machine-instellingen en luchtopslag nodig en gebruik siropen en toppings zoals je gewend bent.

Voor ambachtelijk schepijs: Vervang de dierlijke melk en room voor de vloeibare ijsmix als basis en kies daarbij zoals je gewend bent voor een siroop of pasta. Creëer klassieke smaken zoals chocolade, vanille en stracciatella, tot de meer exotische smaken. Reken met 25% volumeopslag.

Een betere planeet

En door te kiezen voor de Flora Professional ijsmix, ben je ook nog eens beter bezig voor de planeet want je bespaart minimaal 40% CO2 door de overstap van zuivel naar 100% plantaardig. Dat is nog eens goed beslagen ten ijs komen richting je gasten!

Of je nu softijs, schepijs of ijscoupes serveert, met Flora maak je dit verwenmoment geschikt voor elke gast. Het is net zo lekker als traditioneel zuivel ijs, maar beter voor de planeet én geschikt voor elke gast! 

Producteigenschappen

 • Inhoud en verpakking: 10L tetra pack
 • Houdbaarheid: 9 maanden (3 dagen na opening)
 • Opslagconditie: 2°C - 7°C
 • Geschikt voor: gelato/ambachtelijk schepijs/softijs

*Tekst gaat verder onder foto's en het groene kader

Gelato-machine-1 Schepijs-flora-ijsmix

Voordelen

 • Heerlijke smaak met een zachte, romige textuur
 • 1:1 vervanger voor zuivel ijsmix
 • Kant-en-klare ijsmix, geen extra bereiding nodig
 • Geen allergenen om te declareren, dus geschikt voor iedereen
 • Kan gebruikt worden in alle soorten softijs- en ambachtelijke ijsmachines zonder aanpassingen van machine instellingen
 • 100% plantaardig
 • Beter voor de planeet met een lagere CO2 uitstoot dan zuivel
 • Vrij van conserveermiddelen en palmolie
 • Lager in suiker dan zuivel ijs

Meer info? 

Wil je meer weten over dit product? Neem contact op met het team van Violife Professional Nederland (onderdeel van Upfield) via upro.nl@upfield.com of bezoek de website.

Artikel delen