Joshua Mullock nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Joshua Mullock - Sofitel Legend The Grand Amsterdam - Header

Joshua Mullock nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Joshua Mullock is de nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Met zijn ervaring bij onder andere sterrenrestaurants Restaurant Raby Hunt en Askham Hall in het Verenigd Koninkrijk is hij klaar om restaurant Bridges samen met maître Daan Halle en executive chef Raoul Meuwese naar een hoger niveau te tillen.

Foto: links Joshua Mullock en rechts Raoul Meuwese

Joshua Mullock

Joshua Mullock, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, ontwikkelde zijn passie voor wijnen tijdens zijn WSET-opleiding, waar hij al snel het WSET-diploma behaalde, wat de basis legde voor zijn carrière in de gastronomie. Zijn carrière begon als sommelier bij Restaurant Number One in Edinburgh. Terwijl hij zich verder ontwikkelde, bouwde Mullock een carrière op bij verschillende restaurants in het Verenigd Koninkrijk, waaronder tweesterrenrestaurant Restaurant Raby Hunt, The Pompadour en werd uiteindelijk hoofdsommelier bij het met een Michelinster bekroonde Askham Hall.

Voortbouwen op succes

Mullock zal samenwerken met maître Daan Halle en executive chef Raoul Meuwese. Gezamenlijk hebben zij de missie om de culinaire reis van restaurant Bridges voort te zetten. Mullock voegt zijn expertise en ervaring toe aan het team van Bridges, waarbij zijn toewijding aan kwaliteit belooft voort te bouwen op het succes van zijn voorgangers.

“Voor mij is er niets dat dezelfde voldoening geeft als het runnen van een restaurant dat de beste gerechten, wijnen en service levert. Ik hou ervan om mensen te verwelkomen en mijn gasten te laten lachen. Ik kan niet wachten om mijn absolute passie voort te zetten bij restaurant Bridges.”

Over restaurant Bridges

Executive chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als 'klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist'. In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen. "Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd."

Artikel delen