Met deze snack maak je een 'Instagrammable' proof (vegan) borrelplank

Cauli Wings Salomon

Met deze snack maak je een 'Instagrammable' proof (vegan) borrelplank

Bloemkool alleen lekker als winterse maaltijd? Echt niet! Deze groente doet het ook heel goed als crunchy snack. De nieuwe Cauli Wings – de vegan versie van de bekende chicken wings - van SALOMON Green verdienen niet alleen qua smaakbeleving een plekje op je borrelkaart, ze zien er ook nog eens heel Instagrammable uit!

Vegan snack: Cauli Wings

Hoe een gerecht of snack eruitziet is tegenwoordig minstens zo belangrijk als hoe het smaakt. Bij Generatie Z, maar ook Millennials beland menig gerecht op Instagram. Maar om ervoor te zorgen dat een gerecht verschijnt op een digitale tijdlijn, moet het er wel Instagrammable uit zien. En die exposure komt jouw zaak natuurlijk altijd ten goede!

Met de Cauli Wings zit je wat betreft de smaak én de looks goed. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu dan de bekende vlees-variant. De nieuwe snack van SALOMON FoodWorld® passen naadloos bij de behoefte van gasten om duurzaam te consumeren en bewuster te eten. SALOMON FoodWorld® lanceerde onlangs nog SALOMON GREEN. Dit is een nieuwe lijn van vegan en vegetarische specialiteiten en kaas- en vleesvervangers. Van nature innovatief en exclusief ontwikkeld voor de gastronomie.

Vraag hier een gratis monster aan

 

Zet je tanden in de vegan bloemkoolwings

Cauli Wings_Salomon2

De Cauli Wings is het (vegan) broertje van de Chik’n® Wing, die SALOMON FoodWorld® eerder al lanceerde. En net als zijn voorganger is ook deze borrelhap een feestje voor je smaakpupillen. Gemaakt van bloemkoolroosjes in een knapperig bbq-jasje, die met de bijhorende dips, glaze en sauzen helemaal naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Snack smakelijk!

Van smakelijke én fotogenieke snack tot aan topping bij een salade

Cauli wings zijn de ideale vegan sidekick. Maar doen het ook goed als amuse of topping bij een salade, om te dippen of om met elkaar te delen. De Cauli Wings zijn er niet alleen voor op de borrelkaart, ze gaan ook prima samen met een salade als knapperige topping.

Benieuwd? Vraag een proefpakket aan!

Vegetarisch, vegan, plant-based én beter voor het milieu. De nieuwe snacks van foodproducent SALOMON FoodWorld® gaan helemaal met de tijd mee. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment? Vraag dan via onderstaande button een gratis proefpakket aan van deze GREEN HEROES Cauli Wings, maar ook andere snacks van SALOMON FoodWorld®.

Vraag hier een gratis monster aan

Artikel delen