Sergio Herman opent in 2024 Oud Sluis & Beyond en gaat zelf weer koken

Sergio Herman
Tags: chef

Sergio Herman opent in 2024 Oud Sluis & Beyond en gaat zelf weer koken

In 2024 opent Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Oud Sluis & Beyond op het Zuid in Antwerpen. Groot nieuws is dat de chef-kok zelf weer gaat koken. Het restaurant opent hij met Tim Boury van Boury*** in Roeselare (België). 

In een interview met BN de Stem vertelt chef-kok Sergio Herman dat hij een nieuw kleinschalig restaurant op het Zuid in Antwerpen opent in 2024. Oud Sluis & Beyond gaat de zaak heten. En dit is niet zomaar een restaurant, want de chef-kok gaat zelf weer achter de pannen staan! Dit doet hij samen met Tim Boury, waarmee Herman werkte bij Oud Sluis in Zeeland dat tien jaar geleden sloot. Boury heeft nu zelf drie sterren gekookt met Boury*** in Roeselare (België). De verwachtingen zijn dus hoog.

Over het concept

Na de sluiting van Oud Sluis opende Herman meerdere restaurants waar hij niet altijd in de keuken stond. Die behoefte om wel weer te gaan koken is helemaal terug. Aan Het Nieuwsblad laat de sterrenchef weten dat in zijn nieuwe restaurant voor maximaal 24 gasten plek is. Even naarbinnen lopen, kan dus niet. Verder staat de zaak in het teken van kunst en live muziek.

Artikel delen