Vraag gratis sample aan van het nieuwe KORNHEIMER desembrood

Bakker Carl Siegert met Kornheimer desembrood

Vraag gratis sample aan van het nieuwe KORNHEIMER desembrood

Het was een hit op de Horecava 2024: het KORNHEIMER desembrood van bakkerij Carl Siegert uit Harmelen. Het smaakvolle stoere desembrood met crunchy bite leent zich perfect voor een heerlijke belegde sandwich of in stoere sneden bij een salade of soep. Vraag hier een gratis sample aan.

 

 

Vraag gratis sample aan van het nieuwe KORNHEIMER desembrood!

Wil je kennismaken met het nieuwe KORNHEIMER desembrood? De consument kiest steeds vaker voor natuurlijke en gezonde producten van premium kwaliteit. Met het smaakvolle KORNHEIMER desembrood speelt Bakkerij Carl Siegert hierop in.

Vraag hier je sample aan

Nieuw gezond, biologisch desembrood

De consument kiest steeds vaker voor natuurlijke en gezonde producten van premium kwaliteit. Met het smaakvolle KORNHEIMER desembrood speelt Bakkerij Carl Siegert hierop in. Dit robuuste, op de vloer gebakken biologische brood is gemaakt met roggezuurdesem en verrijkt met een aromastuk van roggekorrels, zonnebloempitten en lijnzaad. Dit geeft niet alleen een karaktervolle smaak aan het brood maar het blijft ook langer mals. Bovendien is de KORNHEIMER een bron van voedingsvezels.

Smaakvol met crunchy bite

Omdat het brood op de vloer wordt gebakken krijgt het een aantrekkelijke knapperige korst. De decoratie van maisgries geeft het brood een extra crunchy bite. KORNHEIMER desembrood heeft een subtiele zuurdesemsmaak. De kruim is licht spekkig en heeft door de granen en zaden een mooie textuur.

 

Inspiratie van de oosterburen

Het ambachtelijke desembrood is geïnspireerd op het brood van onze oosterburen. Tijdens zijn rondreis door Duitsland, Denemarken en Noorwegen was Siegert erg enthousiast over het heerlijke brood daar. Weer terug verdiepte hij zich samen met zijn bakkers uitgebreid in voordegen, desems, kook- en aromastukken en experimenteerde ermee. Met het nieuwe biologische desembrood KORNHEIMER als resultaat.
Gesneden-Kornheimer-op-broodplank Kornheimer-Belegd-met-zalm

 

Desembrood verrijkt met aromastuk

Een kookstuk of aromastuk toevoegen aan brood is een eeuwenoude traditie. Voor het nieuwe desembrood heeft Siegert deze traditie in ere hersteld. Alvorens de bakkers het deeg kneden, koken ze de roggekorrels, zonnebloempitten en lijnzaad in een ketel tot deze fluweelzacht zijn. Zo komt er nog meer smaak en aroma vrij en wordt het brood extra mals doordat granen en zaden veel water hebben opgenomen. De roggekorrels, zonnebloempitten en lijnzaad geven het brood een mild zoetige en nootachtige smaak.
'Het lekkerste brood, natuurlijk met respect voor onze planeet'

Familiebedrijf Carl Siegert

Bevlogenheid voor brood kenmerkt Bakkerij Carl Siegert, een familiebedrijf dat sinds 1891 dagelijks brood bijzonder maakt. Zes generaties van bakkers en molenaars hebben steeds hun knowhow doorgeven. Zij willen het lekkerste brood bakken èn de innovatiefste bakker zijn. Natuurlijk met respect voor onze planeet.
Artikel delen