[Video] Martien Kruithof van De Lindenhof**
Branchenieuws

[Video] Martin Kruithof van De Lindenhof**

Bon Chef! is een 5-delige videoserie van Big Green Egg met sterrenchefs in de hoofdrol. Bekijk hier de tweede aflevering met Martin Kruithof van restaurant De Lindenhof**. 

Big Green Egg staat voor kwaliteit en wil de next generation chefs inspireren met mooie streek- en seizoensproducten en verschillende technieken, om hun eigen signature te kunnen ontwikkelen. Terug naar de ambacht! Daarom werd kennis en kracht gebundeld met die van Nederlandse sterrenchefs en ontstond: Bon Chef! Een YouTube serie waarin Big Green Egg’s Executive Chef én SVH Meesterkok Michel Lambermon verschillende sterrenchefs opzoekt om te laten zien dat het vak een ambacht is dat niet verloren mag gaan.

Aflevering 2 van Bon Chef!
Martin Kruithof, restaurant De Lindenhof **
In aflevering 2 bezoekt Michel Lambermon ‘de varende chef’ Martin Kruithof van restaurant De Lindenhof ** in Giethoorn. Echt een magische plek! Vooral als je er in het ochtendgloren op uit trekt en via het water de moestuin van De Lindenhof bezoekt. Er worden kruiden geplukt van langs de waterkant die daarna samen met lokale vissoorten gebruikt worden in een uitzonderlijk gerecht. Wilde mint met paling en snoekbaars, de chefs laten je zien hoe dat samen kan komen.
 

 

Reacties

Reactie toevoegen