Innovatie

Restaurant Simple. in Utrecht verhuist

Restaurant Simple. in Utrecht gaat verhuizen. Het restaurant, dat nu nog gevestigd is aan de Lange Nieuwstraat, gaat naar de Domstraat. Op de plek van restaurant Podium onder de Dom, dat begin deze maand de deuren sloot.

Er werd veel gespeculeerd over het vervolg van de locatie van Podium onder de Dom, nadat bekend werd dat chef-kok en eigenaar Leon Mazairac gaat stoppen met het restaurant. Ditmar Zuiderhoek, eigenaar van Simple., was al een tijd op zoek naar een nieuwe, grotere locatie voor Simple. en vond dat in het pand van Podium onder de Dom, laat hij weten aan Entree. Aan de Lange Nieuwstraat kon de toenemende vraag volgens hem nauwelijks worden beantwoord.

Meer ruimte
Meer ruimte, terras voor de deur en de nieuw te ontwikkelen gastrobar zijn de belangrijkste reden voor de verhuizing. Daarnaast is er straks ook ruimte voor vergaderingen, lunches en private dining. 

Hotel DOM
Het huidige hotel DOM wordt eveneens onderdeel van Simple. Daardoor wordt het dus ook mogelijk om te overnachten. De sfeer, het menu, alsmede de gehele brigade verhuizen mee naar de nieuwe locatie in het oude centrum van Utrecht. 

Ketelhuis
Ditmar Zuiderhoek opende onlangs ook restaurant Het Ketelhuis in de oude Pastoefabriek in Rotsoord in Utrecht. Lees er hier meer over.

Gerelateerd nieuws

vrijdag 26 januari 2018
donderdag 13 november 2014

Reacties

Reactie toevoegen