19 april Nationale Dag v.d. Tafelbereidingen

19 april Nationale Dag v.d. Tafelbereidingen

Op donderdag 19 april vindt weer de Nationale Dag van de Tafelbereidingen plaats, een initiatief van Société des Maîtres d'Hôtel. Restaurants en hotelscholen bereiden die dag een menu waarbij minimaal één gerecht aan tafel wordt bereid.

"Wij zijn trots om te kunnen melden dat dit landelijke evenement voor het derde jaar achteréén haar vervolg krijgt", aldus de organisatie.Samen met het bestuur en de leden van de Société des Maîtres d'Hôtel (SMH) gaan hotels, restaurants en hotelscholen zelfstandig op 19 april aanstaande een menu voorbereiden waarbij minimaal één gerecht aan tafel wordt bereidt. De bedrijven kiezen zelf voor het menu dat ze gaan serveren en welke tafelbereiding wordt gebruikt voor een gerecht.

Vaktechnieken
De SMH hecht er een groot belang aan om dit evenement te organiseren. "Ons vak heeft vele mooie kanten. Naast intensief gastencontact en het organiseren van een goede service vinden we het van belang om onze gasten te laten dat we ook de "oude" vaktechnieken nog steeds beheersen, maar ook om een aanjager te zijn voor onze opvolgers in het bedieningsvak."

Meedoen
Bedrijven en hotelscholen die enthousiast zijn om mee te doen kunnen zich opgeven via de Société des Maîtres d'Hôtel. Stuur je aanmelding voor het evenement naar voorzitter@smhsociete.nl. De campagne wordt ondersteund met een raamposter en flyers. Deelnemers ontvangen een eerste set van 1 raamposter en 20 flyers gratis bij deelname. Alle informatie rondom dit bijzondere evenement kunt u terug vinden op onze website www.smhsociete.nl. Hier vindt u ook de deelnemende bedrijven.

 

Artikel delen