Winnaars Future Talents bekend

Winnaars Future Talents bekend

Gisteren streden zestien witte en zestien zwarte brigades uit Nederland én andere landen tegen elkaar tijdens de jaarlijkse wedstrijd Future Talents. Dit gebeurde in het Miele Exeperience Center in Vianen. Het team van de Cas Spijkers Academie / Cingel College werd de beste witte brigade en het team van Sterklas ROC van Amsterdam de beste zwarte brigade. Lees hieronder de andere winnaars.

​Juryvoorzitter bij de witte brigades was chef Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest*** in Vaassen. Andere juryleden waren Onno Kokmeijer, Erik van Loo en Dick Middelweerd. Bij de jury die over zwarte brigades gaat stond Petro Kools van Restaurant Da Vinci** in Maasbracht aan het hoofd. Andere juryleden waren Milo Berlijn, Petro Kools, Cindy Borger, Nadine Mögling en Joey de Kruijff. De kooktalenten gingen op basis van een black box met elkaar de strijd aan. De talenten van de zwarte brigades werden uitgedaagd op het gebied van gastvrijheid, presentatievaardigheden, vak- en productkennis, en wijn-spijscombinatie.

Beste witte brigade
​1. Cas Spijkers Academie / Cingel College
2. Sterklas ROC van Amsterdam
3. Cas Spijkers Academie Nijmegen

Beste zwarte brigade
1. Sterklas ROC van Amsterdam
2. Hotelschool Koksijde Ter Duinen uit België
3. Deltion College

Beste visgerecht
Deltion College

Beste Japans georiënteerde gerecht
University of West London

Beste vleesgerecht
De Rooi Pannen EIndhoven

Beste kaas- en wijncombinatie
Albeda Collega Maassluis

Best hospitality pitch
University of West London

Future Talents is een initiatief van Koppert Cress, Miele, Food Inspiration (verenigd in de Stichting Talent van de Toekomst Bokaal) en twintigtal kwaliteitsleveranciers uit de professionele gastronomie. Doel is het stimuleren van jonge talenten in de horeca, waardoor kwaliteit en continuïteit in de gastronomie worden gewaarborgd. Future Talents is een wedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd en vond voor de achtste keer plaats.

www.Future-Talents.com
 

Artikel delen