advertorial

Kennis van kruiden: zo creëer je echte smaken [masterclass]

Kennis van kruiden: zo creëer je echte smaken [masterclass]

Bij kruiden en specerijen draait het uiteindelijk allemaal om smaak. Dat is dan ook de reden waarom je ze toevoegt aan een gerecht. Maar de ene specerij is de andere niet. Wil je weten waar je échte kwaliteit aan kunt herkennen? Meld je aan voor de live masterclass 'Kruiden en specerijen' van Verstegen met picolier Peter Dumont en ontvang een gratis toolkit.

Echte ingrediënten voor de echte foodprofessional

Bij Verstegen zorgen ze voor ingrediënten waarmee chefs kunnen excelleren in hun vak. ‘Echt’ is daarbij het uitgangspunt. Het telen van kruiden en specerijen op plekken waar ze echt het beste groeien: bij de oorsprong. 

Logo Verstegen

Het maken van echt duurzame keuzes als het gaat om mens, milieu en maatschappij. Het leveren van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. En het faciliteren van jou als foodprofessional, zodat jij echte smaken kunt creëren. Want Verstegen gelooft dat ‘écht’ het verschil kan maken voor jou als foodprofessional en voor je gasten.

Kennis van kruiden: 'Kruiden en specerijen masterclass'

Kennis is alles in de keuken. Kennis van producten, kooktechnieken, smaken, mise-en-place en ook van kruiden en specerijen. Oorsprong, teeltproces, aandacht, verwerking, het zijn allemaal factoren die de echtheid van kruiden en specerijen definiëren. Heel belangrijk, want dat is wat de smaak bepaalt. Het kan je gerecht maken of breken. Daarom geeft Verstegen je graag meer achtergrondinformatie over kruiden en specerijen. Via onderstaande button meld je je aan voor de live masterclass ‘Kruiden en specerijen’ van picolier Peter Dumont.

Meld je aan voor de masterclass 'Kruiden en specerijen'

Masterclass 'Kruiden en specerijen'

toolbox

In de masterclass leer je hoe je échte kwaliteit kunt herkennen. Wist je bijvoorbeeld dat witte peper soms geen witte, maar zwarte peper is? Volg de live masterclass 'Kruiden en specerijen' met picolier Peter Dumont en leer alles over onder andere de kwaliteit van witte peper en kruidnagel, maar ook wat het verschil is tussen echte nootmuskaat en de (goedkopere) variant wat eigenlijk geen nootmuskaat is. 

Voed je kennis

Wil je weten waar je échte kwaliteit aan kunt herkennen? Meld je aan voor live Masterclass 'Kruiden en Specerijen' van Verstegen met picolier Peter Dumont en ontvang een gratis toolkit.

Meld je aan voor de masterclass 'Kruiden en specerijen'

Artikel delen