Kyan van Bommel nieuwe chef Restaurant Suus in Den Haag

Kyann van Bommel
Tags: chef

Kyan van Bommel nieuwe chef Restaurant Suus in Den Haag

Restaurant Suus, gevestigd in het historische pand van het voormalige KLM-hoofdkantoor in Den Haag, presenteert een vernieuwd menu onder leiding van chef Kyan van Bommel. Het restaurant, onderdeel van hotel De Plesman, biedt een eigentijdse culinaire ervaring met een focus op smaak, creativiteit en kwaliteit.

Nieuw menu

De nieuwe kaart van Restaurant Suus is samengesteld met aandacht voor verschillende momenten van de dag, van lunch tot diner. Volgens chef Van Bommel is het uitgangspunt helder: “Het nieuwe menu bij Suus is een statement: uitgesproken smaken, frisse ideeën en altijd met focus op kwaliteit. Voor mij hoeft goed eten niet ingewikkeld te zijn, het draait om creativiteit, eerlijkheid en nét dat beetje flair om te verrassen.”

'Het nieuwe menu bij Suus is een statement'

Op het menu staan onder andere een heirloom tomatensalade met burrata, gegrilde perzik en basilicumvinaigrette, Hokkaido-scallop met grapefruitgranita en jalapeño-vinaigrette, en entrecôte met dragonboter en rodewijnjus. Voor vegetariërs is er onder meer bloemkool met hazelnootcrumble en zwarte truffel. Het dessertaanbod bestaat onder andere uit het Dubai Dessert, met Ecuadoraanse pure chocolade, rozen en pistache-ijs.

Gerecht-Restaurant-Suus-in-Den-Haag (2) Gerecht-Restaurant-Suus-in-Den-Haag (1)

Locatie en extra aanbod

Restaurant Suus is gevestigd in het lifestylehotel De Plesman en combineert gastronomie met erfgoed en design. Het interieur is ontworpen door het Amsterdamse bureau Nicemakers en kenmerkt zich door veel lichtinval en een moderne, stijlvolle inrichting. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Hotel-de-Plesman-in-Den-Haag-ovv-Chantal-Arnts (5)

Aanvullend op het reguliere aanbod organiseert Suus maandelijkse Chef’s Table-avonden met een exclusief menu van Van Bommel. Er zijn ook thematische brunches en op vrijdagavonden verzorgt een DJ de muziek in de Albert Bar & Lounge.

Nieuw is Suusje, een deli & pantry waar bezoekers terechtkunnen voor koffie, croissants, vers brood, delicatessen en wijnen om mee te nemen.

Artikel delen