Welk bier bij welke snack? Zet het op de menukaart!

Snack & beerpairing Van Geloven

Welk bier bij welke snack? Zet het op de menukaart!

De Borrelmaatjes® is een unieke grootse mini mix, bestaande uit de populairste snacks uit het assortiment van Van Geloven: een selectie van zes Grootse borrelhapjes van maar liefst 30 gram per stuk.  En dit allemaal met een gelijke baktijd van 4 minuten (bevroren)! Maar wat drink je nu het beste bij welke snack?

Beerparing met Borrelmaatjes® mini snacks

Door een lekker biertje te combineren met je favoriete snacks, kan je als horecaondernemer een mooie slag slaan. Bier is niet alleen ontzettend populair, met de juiste beerpairing komt de smaak van de snacks nog beter uit en kan je spannende combinaties maken die je gasten maar wat graag willen uitproberen.

De Borrelmaatjes® mini mix bestaat uit een mini rundvleeskroket van Kroketterij De Bourgondiër, een mini kalfscroquet van Van Dobben, een mini kaassoufflé van Souflesse, een mini Bami Oriëntal van Welten, een mini Crispy Chick’n van Mora en een mini frikandel van Van Lieshout. Ontdek met de tips van Van Geloven hoe je deze mini snacks het beste combineert:

*Tekst gaat verder onder het kader

  • Een luxe pils is de perfecte match voor de Mora Mini Crispy Chick'n, waarbij de zoute smaak van de snack de bitterheid van het bier tempert.
  • Voor de romige Mini Kaassoufflé van Souflesse is een vol en romig witbier de ideale partner. De smeuïge kaasvulling wordt iets zoeter en zorgt zo voor een mooi rond en vol geheel.
  • De krachtige Mini Kalfscroquet van Van Dobben gaat geweldig samen met een kruidige tripel. De hoge alcohol- en koolzuurgraden van een tripel houdt de rijke smaak van het kalfsvlees mooi in balans.
  • De volle, krachtige umami smaken van de Mini Rundvleeskroket van Kroketterij De Bourgondiër gaan goed samen met de karameltoetsen die je in amberbieren terugvindt. Combineer deze mini-snack dus zeker met een zwaar amber bier of een zoete dubbel. De zoetigheid van deze bieren zorgt voor een mooie balans met de volle ragout.
  • Voor de oosterse Mini Bami Oriëntal van Welten is een IPA de perfecte keuze. De lichte bitterheid doorbreekt de intense smaak van de stevige mie en oosterse kruiden.
  • Tot slot is de mini frikandel van Van Lieshout de ideale partner voor een traditionele pils, die de kruidige smaken van de snack in balans brengt.

Experimenteer en verhoog de beleving

Ga ook vooral zelf aan de slag met experimenteren om tot de beste smaakcombinatie voor jouw gasten te komen. Heb je de ideale combinatie gevonden? Vergeet niet om korte beschrijvingen van elk bier op de menukaart te plaatsen om gasten te inspireren om nieuwe combinaties te proberen. Met Borrelmaatjes® creëer je de perfecte bier en snack pairing voor je gasten. Proost!

Benieuwd naar de Borrelmaatjes®? Bekijk de website van Van Geloven voor meer informatie.

Artikel delen