Horecabeurs BBB Maastricht dag eerder open voor fine dining liefhebbers

Horecavakbeurs BBB Maastricht

Horecabeurs BBB Maastricht dag eerder open voor fine dining liefhebbers

Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat één dag eerder van start dan voorgaande jaren. Speciaal voor geïnteresseerden van fine dining wordt een deel van de beurs al geopend op zondag 6 oktober. De reden hiervoor is de terugkomst van de Nederlandse MICHELIN Gids Ceremonie. De organisatie wil regionale bezoekers ook de gelegenheid bieden om kennis te maken met de beurs. De 69e editie van BBB Maastricht vindt plaats van zondag 6 t/m woensdag 9 oktober in MECC Maastricht.

Terugkomst van de MICHELIN Gids Ceremonie

Deze editie staat mede in het teken van de terugkomst van de MICHELIN Gids Ceremonie op 8 oktober, dat ook plaatsvindt in MECC Maastricht. Om non-professionals kennis te laten maken met de diversiteit van BBB Maastricht opent de Maastrichtse horecabeurs haar deuren één dag eerder dan gewoonlijk. Geïnteresseerden uit de (Eu)regio zijn welkom om het beursconcept Folie Culinaire te ontdekken.

Bezoekers worden hier ondergedompeld in de wereld van fine dining, en krijgen een overzicht van producten en diensten die horecaondernemingen naar een hoger niveau tillen. Meer dan 70 exposanten presenteren onder meer exclusieve wijnen, bijzondere ingrediënten en hoogstaand tafelgerei. Ook trappen twee – nog aan te kondigen – chefs af aan de Chef’s Table.

Ook kunnen de bezoekers genieten van een culinair driegangen arrangement tegen een aantrekkelijke prijs. Aansluitend vindt op zondagavond de Preview Party plaats: een exclusieve avond waarop genodigden en stakeholders proosten op de opening van de 69ste editie van BBB Maastricht. Tijdens de beurs worden op Folie Culinaire doorlopend exclusieve kookdemonstraties en tastings georganiseerd.

*De tekst gaat verder onder de foto's

Horecavakbeurs-Maastricht-Gerechten
Bereiding gerechten Horecavakbeurs BBB Maastricht
Artikel delen