Folie Culinaire op BBB Maastricht: 'Sterrenchefs, trends & inspiratie'

BBB Maastricht

Folie Culinaire op BBB Maastricht: 'Sterrenchefs, trends & inspiratie'

Deze editie van BBB Maastricht brengt weer een exclusieve, alomvattende editie van Folie Culinaire met zich mee. Op Folie Culinaire worden verschillende (non-)food producten, wijnen en services van het hogere segment gepresenteerd door exposanten vanuit heel Nederland en België. Op het programma van deze edities zorgen internationale en regionale sterrenchefs voor een waardig bezoek aan BBB Maastricht.

Foto’s: Gerlach Delissen

Nieuwe sterrenchef op de beursvloer 

Dit jaar zal een nieuwe sterrenchef uit de regio op meerdere plekken op de beursvloer te vinden zijn. Het zal menig gastronoom niet ontgaan zijn dat Guido Braeken van restaurant Julemont (gevestigd in Château Wittem) in een klap twee Michelinsterren binnen haalde. Deze prestatie heeft hij mede dankzij zijn culinaire creativiteit, unieke gerechten, kwalitatieve producten en hechte team weten te behalen. Guido Braeken zal tijdens BBB Maastricht op maandag 10 oktober te vinden zijn bij de Chef’s table by Gault & Millau en op het Limburgs Culinair Gala zal hij samen met zijn team een smaakvol voorgerecht bereiden.

BBB - adv - mvv Gerlach Delissen

Netwerkavond op het Limburgs Culinair Gala 

Het Limburgs Culinair Gala is inmiddels een nationaal begrip. Op deze avond komt dé horeca top van Nederland en Vlaanderen bij elkaar om te genieten van een diner en netwerkavond. De chefs die dit jaar de sterren van de hemel koken zijn Guido Braeken van restaurant Julemont**, Robin van de Bunt van restaurant de Leuf*, Robert Levels van Château Neercanne en Hans van Wolde van Brut 172**. Zij staan samen met een team aan horeca professionals klaar om een 5 gangen diner te bereiden tijdens het Limburgs Culinair Gala, natuurlijk bijgestaan door een selectie aan bijpassende wijnen. Deze netwerkavond wordt feestelijk afgesloten met een dansavond vol goede muziek. Reserveer hier een plek of tafel op het Limburgs Culinair Gala.

Reserveer hier een plek of tafel op het Limburgs Culinair Gala

Jong Limburgs Horeca Talent

Tijdens het Limburgs Culinair Gala wordt in samenwerking met Chapeau Magazine de award uitgereikt voor het Jong Limburgs Horeca Talent. Deze wedstrijd wordt opgesplitst in keuken en bediening en bestaat uit dé rijzende jonge sterren in de Limburgse horeca wereld. De wedstrijd is in het leven geroepen om de Limburgse gastronomie en de jonge talenten die er in werken een podium te bieden.

Limburgs Culinair Gala

Boek snel een plek op het Limburgs Culinair Gala of bekijk de sponsortafel mogelijkheden op de website van BBB Masstricht. Reserveer hier een plek of tafel:

Boek een plek 

Artikel delen