Foodkosten zijn een van de grootste kostenposten in horecazaken. Het loont dus behoorlijk om je voorraadbeheer inzichtelijk te hebben en efficiënt te organiseren. Kitchen Management is daarvoor dé aangewezen digitale keukenhulp.
Papieren recepten die door de keuken slingeren, HACCP-stickers die keer op keer opnieuw geschreven moeten worden, of een kok die als enige de recepturen uit zijn hoofd kent en ze steeds weer aan andere keukenmedewerkers moet vertellen. Klinkt bekend? Met Kitchen Management van Horeko behoren dit soort praktijken tot het verleden. Het digitale systeem brengt structuur en overzicht in de keuken. De software maakt efficiënt voorraadbeheer mogelijk en is speciaal ontwikkeld voor de horeca en voor de uitdagingen waarmee de branche te maken heeft.
De inkoop van ingrediënten is één van de grootste kostenposten, weten horecaondernemers als geen ander. Maar weten ze ook wat de margepakkers zijn op hun menukaart, wat de ideale meest actuele kostprijs per gerecht is en welke items je beter van de kaart kunt schrappen? Het systeem van Kitchen Management geeft duidelijke inzichten in deze vragen – niet gebaseerd op een onderbuikgevoel, maar op basis van informatie.
Wat is allemaal mogelijk met Kitchen Management?
Kiosk: communiceer je menukaart direct op Horeko’s speciale informatiezuil, zodat je gasten simpel de actuele gerechten (mét allergenen) kunnen inzien.