Jamezz QR bestel app: 'Er komen gemiddeld 26,2% meer bestellingen binnen'

Jamezz QR bestelapp

Jamezz QR bestel app: 'Er komen gemiddeld 26,2% meer bestellingen binnen'

Customized QR bestel applicaties, strakke webshops en mooie bestelzuilen. Als innovatiepartner van de horeca ondersteunt Jamezz ondernemers in het gebruik van digitale oplossingen. Inmiddels werken ruim 2000 ondernemingen in ruim vijftien landen met de digitale butler.

Klantpsychologie van Jamezz

“Alleen deze maand!” Of: “Crews favourite!” En: “Anderen kochten ook…” Het zijn voorbeelden van klantpsychologie, die in de horeca bestelapp van Jamezz volop toegepast worden. “We creëren de beste upsell en cross-sell mogelijkheden voor onze klanten, zodat zij het maximale uit onze samenwerking halen. Laatst hebben we bij een Utrechtse zaak de bieren die normaal onderaan de bierkaart staan, bovenaan gezet en andersom. Het voorheen onderste bier werd daarna 800% meer verkocht dan de maand ervoor,” vertelt Joost Putters, Head of Growth en partner bij Jamezz.

'Tweeduizend ondernemers wereldwijd, van cafés tot grote hotelketens gebruiken Jamezz'

Digitaal verlengstuk én samenwerkingspartner

Jamezz (genoemd naar de klassieke butlernaam ‘James’) begon zeven jaar geleden met de ontwikkeling van een QR bestel app voor de horeca. Al snel volgde de eerste pick-up & delivery webshops én draaiden de eerste bestelzuilen op de innovatieve software van Jamezz. Na de fusie met MynOber maakte het bedrijf nogmaals een flinke groeispurt. Honderden ondernemers wereldwijd, van cafés tot grote hotelketens, maken er inmiddels gebruik van. En met succes: “We realiseren met onze bestelapplicaties een gemiddelde toename in ordergrootte van 31,2% en er komen gemiddeld 26,2% meer bestellingen binnen. Door onze korte lijnen met klanten kunnen we ondernemers maximaal ondersteunen in het gebruik van Jamezz. We bieden dus niet alleen een bestelapplicatie aan, maar ook support bij slimme upsell mogelijkheden, marketingactiviteiten en social media. Daarmee maken we de belofte waar om ondernemers te laten groeien én om altijd te innoveren om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn,” aldus Putters.

Flexibele inzet van de QR bestel app

Behalve de mogelijkheid om alles in eigen huisstijl te bouwen, biedt de Jamezz QR bestelapp veel flexibiliteit. Putters: “Ondernemers kunnen bijvoorbeeld per tafel of wijk makkelijk wisselen van type betaling, zoals direct afrekenen of achteraf betalen. Ook producten, prijzen en categorieën kunnen gewijzigd worden per dag(deel). Een ander groot voordeel is dat dezelfde QR software toegepast kan worden op andere Jamezz producten, zoals een bestelzuil, webshop of all-you-can-eat tablet.“ Als ondernemer vind je bij Jamezz dus alles onder één dak: volledig zelf te managen bestel applicaties in eigen look & feel, maar ook de mogelijkheid om op te schalen. En natuurlijk de kennis van onze experts om elke onderneming te laten groeien.”

Jamezz

Naam QR: Jamezz
Kosten: €100,- per maand en €425,- eenmalig. Eventuele transactiekosten afhankelijk van volume. Ongelimiteerd aantal QR-codes en tafels/kamers.
Voor: alle type horeca
Abonnementsvorm: Maand- en jaarabonnementen
Kassakoppeling: Alle

Artikel delen