Wouter Verkerk: 'Een vol terras? Het kan met dit plan!'
Wouter Verkerk is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid. Deze week schrijft hij over hoe jij je terras vol krijgt, ook bij wat minder weer.
Het was half augustus 2024 en horecaondernemer Johan keek terug op alwéér een wisselvallig seizoen. ‘Hoeveel terrasdagen hebben we nou helemaal gehad? Volgens mij heeft het nog nooit zoveel geregend!’
Het liet hem niet los. Ieder jaar vanaf januari heeft iedereen het over hét terrasseizoen, er wordt reikhalzend naar uitgekeken, maar waar hebben we het nu eigenlijk over? Over zonnige dagen? Over dagen dat het droog is en je eventueel buiten zou kunnen zitten? Of hebben we het gewoon over de periode dat we vieren dat we de herfst en de winter weer hebben overleefd en dat we iedere dag kans maken op een lekker zonnetje?
Meer lezen?
Wil jij meer lezen over hoe je jouw terras vol krijgt, ondanks mindere zomerdagen? Abonneer je dan nu op Entree Digitaal, en lees alle exclusieve artikelen!
Artikel delen
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
Culinaire en interieur inspiratie
Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen