Word verkozen tot 'Hét Lipton Terras van 2022' en win €100.000,-

Word verkozen tot 'Hét Lipton Terras van 2022' en win €100.000,-

De horeca is weer open, eindelijk! Om de horeca te vieren, komt Lipton Ice Tea dit jaar met de activatie ‘Hét Lipton Terras van 2022’. Een solidaire campagne waarbij jij, als horeca eigenaar, kans maakt op fantastische prijzen. Zo gaan de twaalf provinciewinnaars naar huis met elk een bedrag van €10.000,- en de landelijke nummer één wint een bedrag van €100.000,-.

Hét Lipton Terras van 2022

Van april tot en met augustus kunnen gasten stemmen op hun favoriete Lipton Ice Tea terras. Als Lipton Ice Tea locatie met terras doe jij automatisch mee* aan de activatie van 'Hét Lipton Terras van 2022'. Gasten en consumenten kunnen hun stem uitbrengen door een Lipton Ice Tea te bestellen op het terras óf door een verpakking te kopen in de supermarkt. Op alle supermarktverpakkingen, horecaverpakkingen én verkoopondersteunende materialen is een Scan & Stem QR-code geplakt die de consument en/of gast in jouw horecazaak kan scannen om haar stem uit te brengen.

Tips & Tricks 

Lipton Ice Tea helpt je graag uit de startblokken met een paar simpele Tips & Tricks die ervoor zorgen dat niemand om de activatie heen kan:

  • Plaats de beschikbare verkoopondersteunende materialen op jouw terras.
  • Hang de materialen daarna op zichtbare plekken op.
  • Attendeer je personeel om de Perfect Serve goed uit te voeren, want ook op de horecafles zelf wordt de activatie gecommuniceerd
  • Maak gebruik van het afreken-moment om jouw terrasbezoeker nog eens extra te stimuleren om op jou te stemmen! (En wellicht wint hij/zij dan wel een horecavoucher bij een van de winnende locaties.)
  • Zet jouw Social Mediakanalen in om direct in contact te komen met jouw gasten door middel van de Lipton Ice Tea Social Media filters

Word jij 'Hét Lipton Terras van 2022'?

*Vind de volledige actievoorwaarden op: www.stemopjefavoriet.nl/lipton/actievoorwaarden

Artikel delen