Gratis e-book met tips

Gratis e-book met tips

Het opzetten van een horecaonderneming – én die succesvol blijven runnen - vereist een weloverwogen planning en uitvoering. OpenTable, specialist in online restaurantreserveringen, lanceerde daarom onlangs het e-book Een succesvol restaurant, hoe doe je dat? Het boek is gratis te downloaden via deze link.

Éen succesvol restaurant – hoe doe je dat?' is de ultieme gids over het succesvol opzetten, onderhouden en uitbreiden van een restaurant. In drie hoofdstukken behandelt de gids praktische vragen vanaf het opstarten van een bedrijf tot succes in de toekomst. In het e-book staan inspirerende voorbeelden en geven chefs, ondernemers en andere specialisten adviezen. Vragen waarop zij onder andere ingaan: hoe creëert u een ‘buzz’ rond de opening? Hoe gaat u om recensies? En wat is het juiste moment voor uitbreiding?

3 restaurateurs aan het woord
Onder andere de ondernemers van de restaurants Singel 101, Mama Makan en DenC in Amsterdam komen in het e-book aan het woord. Het e-book is gratis te downloaden op de website van OpenTable, via deze link.​

Artikel delen