Walsjérôt in Rotterdam
Branchenieuws
Foto Lars Verkroost Photography

Geopend: wijnbar Walsjérôt in Rotterdam

In september opende wijnbar Walsjérôt de deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. Gasten kunnen er hun eigen wijn tappen en kiezen tussen een slok, een heel glas of een half glas. Er zijn meer dan zeventig wijnen die gekozen kunnen worden. Bekijk foto's van de wijnbar (gemaakt door Lars Verkroost Photography) onder dit bericht.

De eyeatcher bij Walsjérôt is de tapwand

walsjerotHoe het werkt bij deze nieuwe wijnbar: bij binnenkomst krijgt de gast een kaartje waarop hij een zelfgekozen bedrag zet. Met de opgeladen pas kan hij door naar de eyecatcher van Walsjérôt: de tapwand. Wit, rood of rosé: er zijn meer dan 70 wijnen van over de hele wereld per glas te tappen. De gast houdt zijn pasje voor één van de wijntaps en kiest hoeveel wijn hij wil: een slokje, een half glas of een heel glas. 

Walsjérôt heeft ook een food-kaart 

Bij elke wijn hangt een kaartje met een beschrijving van het type druif, de herkomst en de smaak. Zo kunnen gasten een glas proeven van de meest bijzondere wijnen. De sommelier kan gasten ook adviseren. Gasten kunnen er ook wat te eten bestellen, zoals een kaasplateau, flammküchen of een charcuterieplank. Ook staan er oesters, een rode-bietencouscous op de kaart.

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen