beachclub lekker
Branchenieuws

Beste Strandpaviljoen: Lekker, Vrouwenpolder

Het Beste Strandpaviljoen 2020 is Beachclub Lekker uit het Zeeuwse Vrouwenpolder. Dat is bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Strandverkiezingen. Lees hier het juryrapport.
 

"Beachclub Lekker ademt gedrevenheid. Het enthousiasme van de ondernemers is voelbaar door de hele bedrijfsvoering. En doordat ze de tijd nemen de medewerkers mee te nemen in hun filosofie, hun aandacht voor details en hun liefde voor gastvrijheid, voelt een bezoek aan Beachclub Lekker als een warm bad. Van de ontvangst tot het afscheid worden gasten hier ouderwets in de watten gelegd."
 

Terechte winnaar

"Ook als het hectisch is en druk, ook als een coronapandemie zorgt voor stress onder de gasten en aanpassingen in de bedrijfsvoering: het team van Beachclub Lekker doet de gasten alles vergeten zodra ze een voet over de drempel zetten of plaatsnemen op het terras. Combineer deze overweldigende en oprechte gastvrijheid met de prachtige uitstraling van het bedrijf en de geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit van het eten en drinken en we hebben hier een onderneming van het allerhoogste niveau. Een meer dan terechte winnaar van de prijs voor het Beste Paviljoen, niet alleen van Zeeland, maar zelfs van de volledige Nederlandse kust.
 

Lees hier wie de andere winnaars zijn van de Strandverkiezingen!

Over de verkiezingen

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en wordt daarbij gesteund door de Green Deal Schone stranden, Stichting NederlandSchoon, Koninklijke Horeca Nederland, Blauwe Vlag/Green Key en horecavakblad Entree.

Reacties

Reactie toevoegen