Wie verdient de F&B Professional award 2021?

Wie verdient de F&B Professional award 2021?

Tot 29 januari kun je stemmen op de F&B Professional of the Year. Wie is dé F&B professional die zich onder deze moeilijke omstandigheden niet uit het veld laat slaan en die zijn/haar team onvermoeibaar blijft steunen, motiveren en enthousiasmeren? Wie verdient de F&B Professional award 2021?

Tien genomineerden F&B professional award 2021

Ieder jaar gaat de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. De afgelopen maanden heeft het netwerk, met behulp van de mediapartners, opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten.

Uit de ingezonden nominaties hebben het AF&BM bestuur en de jury, op basis van de gegeven motivaties, tien genomineerden geselecteerd die vanaf vandaag met elkaar de verkiezingsstrijd aan gaan.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

  1. Magda Kaminska | F&B manager Park Centraal | Amsterdam 
  2. Yoran Shukrula | F&B manager | Apollo Hotel - The Harbour Club | Vinkeveen
  3. Mehrsa Ghadiri | Pre-opening F&B manager |  Innside by Meliá / Amsterdam
  4. Kaja Bootsman | Restaurant manager | Bar Kantoor (Conscious Hotels)
  5. Janiek Koolen | F&B manager | Hutten Catering | Prinses Máxima Centrum
  6. Yvo Kwak | F&B manager | Culinair landgoed Parc Broekhuizen | Leersum
  7. Koen van der Plank | Operations manager | Hotel Nobel | Ameland
  8. Roel Oostrum | Executive chef | Blooming bedrijvengroep / Bergen
  9. Johannes van der Kooi | F&B manager | Hotel Jakarta | Amsterdam
  10. René Brienen | Chefkok/eigenaar | Restaurant Brienen aan de Maas * | Well

genomineerden f&b professional award 2021

Stem nu!

Bekijk de profielen van de genomineerden en stem op jouw favoriet. De stembus blijft open tot 29 januari. Daarna worden de stemmen geteld. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De finale

Op 5 februari presenteren de finalisten zich aan de vakjury. Dit gebeurt tijdens een LIVE uitzending vanuit Studio AF&BM in Ede. Natuurlijk zal de jury bij de beoordeling van de finalisten deze keer extra aandacht hebben voor het ondernemerschap onder de huidige moeilijke omstandigheden. Hoe creatief, wendbaar en slagvaardig zijn de professionals? En hoe hebben zij dit de afgelopen periode laten zien?

Direct aansluitend op de finale beslist de jury wie de titel “F&B Professional of the Year” verdient en zal de bijbehorende award worden uitgereikt aan de winnaar.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

  • Maarten Wessels – Wessels Trainingen
  • Iris Kranenburg – Entree Magazine
  • Paul Sprakel – Hospitality Management
  • Demian van der Reijden – Misset Horeca
  • Maaike de Reuver – Food Inspiration
  • Agnes Raggers – Mooirivier Hotel en Congres – F&B Professional of the Year ‘20

Breng vóór 19 januari je stem uit op één van de genomineerden voor beste F&B professional 2021

Artikel delen