Ga mee op horeca trendtour door Rotterdam met Gijsbregt en andere food service professionals op 27 augustus vanaf 11 uur. Zie minstens tien zaken met coronamaatregelen, ervaar deze zelf, spreek met vier ondernemers en support hen met deze tour. Tijdens de tour wordt uiteraard rekening gehouden met de coronaregels en ook de groepsgrootte is hierop aangepast.
De horeca is weer open, maar alles is anders. Op 1 juni zijn meer dan 40.000 geheel vernieuwde zaken geopend. Wil je ervaren wat de impact is op de ondernemers en chefs na bijna drie maanden draaien, ga dan mee op deze speciale editie van de trendtour per fiets, op donderdag 27 augustus om 11 uur.
De horeca trendtour van Gijsbregt gaat op pad met een kleine groep food service professionals. De insteek van de tour is leren, netwerken en inspireren. Daarom is een 'checkgesprek' vooraf, niet alleen om ervoor te zorgen dat we veilig op pad kunnen, maar ook om te kijken of de deelnemers goed passen bij de groep.
Wat staat de deelnemers van de trendtour te wachten? Het volgende zit bij de horeca trendtour inbegrepen:
Speciale prijs voor deze editie met kleine groepen: €250 per persoon (exclusief opties, inclusief boek en hapjes/drankjes onderweg).
De horeca na corona trendtour heeft als doel om je kennis op te laten doen, je te inspireren en uiteindelijk ook om je netwerk te vergroten. De tour is letterlijk een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers.
Mee doen? Stuur direct een bericht naar Gijsbregt, er is nog beperkte beschikbaarheid om deel te nemen aan de tour.