Amsterdam in het teken van Hotelnacht

Tags: hotel

Amsterdam in het teken van Hotelnacht

Dit weekend is het weer zo ver, dan openen de hotels in Amsterdam de deuren exclusief voor de bewoners van de hoofdstad.

 

Zaterdag 19 en zondag 20 januari gaan Amsterdammers weer op vakantie in eigen stad tijdens de zevende editie van Hotelnacht. Het programma is veelzijdig met meer dan 50 culinaire, creatieve en culturele evenementen.

Blijf op de hoogte van de hotelnacht!

Hier een aantal highlights: 

1. Chillen in een jacuzzi met uitzicht op Amsterdam en een stoer glas whisky in de hand bij de Naked Rooftop Jacuzzi Party van SkyLounge Amsterdam.

2. Genever Experience – her-ontdek genever met o.a. een Red Light Negroni bij het hoogste ‘raam’ van Amsterdam en een oer-Amsterdamse Bols kopstoot-pop-up bij QO Amsterdam.

3. Red Carpet Party – de rode loper rolt uit bij de nieuwe hotelbar Vic’s voor deze cocktailparty met een mooie line-up van DJ’s en star-tenders.

4. House Bar van Kimpton de Witt wordt tijdens Hotelnacht Bourbon Street. Neem je mooiste masker mee en dans met de Mardi Gras-danseressen.

5. Game on! Play & Party bij het nieuwe Moxy in de Houthavens met onder meer sumo-worstelen of kies voor elektrische spelletjes bij Bar Electrique in Conscious Hotel Westerpark.

 

Artikel delen