Bedrijven

Hotelmerk Eden Hotels weer terug

Het merk Eden Hotels is terug in Nederland. De naam van het bedrijf van de familie Dijkstra verdween na het overnemen van Hampshire Hotels naar de achtergrond, maar is weer terug. Op de Nederlandse kaart, want de nieuwe hotelgroep omvat 13 hotels in eigen land.

Als onderdeel van Eden Hotels krijgen de hotels hun regionale karakter terug en staat een laagdrempelig thuisgevoel en persoonlijke aandacht meer dan ooit centraal.

Het gaat om de gast
De medewerkers komen uit de buurt en kennen de ins en outs. Alle dertien Eden Hotels voeren hun eigen naam – alleen Eden Hotel Amsterdam, dat van oorsprong zo heette, heeft Eden op de gevel – en worden zo teruggegeven aan de regio en de General Manager. Van Designhotel Maastricht tot Oranje Hotel Leeuwarden en van The Manor Amsterdam tot Hotel Mooi Veluwe Putten – ze hebben elk hun eigen karakter, sfeer en beleving. Wel zijn ze allemaal onderdeel van een Nederlandse hotel familie die het net even anders gaat doen.

Hotelfamilie
Léon Dijkstra, directeur van Eden Hotels is blij dat het merk terug is: “Het begon allemaal in 1947, toen mijn opa een hotel in Tzummarum kocht. Vanaf dat moment was mijn familie, eerst onder leiding van opa Doede, toen van vader Sjoerd en nu van mij, een hotelfamilie. In 1977 kocht mijn vader het Eden Hotel aan de Amstel in Amsterdam en zo kwam Eden voor het eerst bij ons bedrijf binnen. Ik was meteen aan die naam gehecht en we kozen het in 1999 als merk voor onze groep van drie hotels. Dat Eden Hotels nu, twintig jaar later, 13 hotels omvat vind ik geweldig. We bieden onze gasten echt iets bijzonders op prachtige locaties door heel Nederland. De hotels zijn al jaren onlosmakelijk verbonden met de stad of regio waar ze staan en als onderdeel van Eden Hotels worden ze allemaal lekker eigenwijs, fris en uniek. Zo garanderen we onze gasten de best mogelijke reiservaring.”

 

Reacties

Reactie toevoegen