Bedrijven
Foto 123RF.com

Reserveringsplatform integreert Instagram

Reserveringsplatform Quandoo geeft mensen vanaf nu de mogelijkheid om op het Instagram-account van een restaurant een tafel te reserveren. 

Het gehele proces maakt het boeken van een tafel bij de meest opgezochte restaurants makkelijker dan ooit. De integratie is beschikbaar voor gebruikers en restaurants in alle landen waar Quandoo op dit moment actief is (inclusief, maar niet beperkt tot Engeland, Duitsland en APAC-regio).
 
Bedrijfsprofiel
Om te starten, heb je als bedrijf een business profiel op Instagram nodig. Van daaruit kunnen bedrijven Quandoo activeren via ‘profiel bewerken’, onder de optie ‘contactmogelijkheden’. Bedrijven die meer willen weten, kunnen informatie over deze optie vinden bij Instagram’s Business Toolkit.
 
Meer waarde creëren
De integratie is een uitbreiding van het reeds succesvolle reserveringsplatform. “We kijken ernaar uit om met deze integratie nog meer waarde te creëren voor onze restaurantpartners”, aldus Pierpaolo Zollo, VP Business Development bij Quandoo. “Dankzij deze samenwerking kunnen Instagramgebruikers op een simpelere manier, en binnen één minuut, een reservering plaatsen bij hun favoriete restaurant, ongeacht waar je bent; en ondertussen kunnen restaurants profiteren van deze opties waardoor Instagram voor hen een extra mogelijkheid biedt om zaken te doen”.
 
Over Quandoo

In minder dan 6 jaar tijd heeft Quandoo zich weten uit te breiden naar 12 landen en meer dan 110 miljoen restaurantgangers laten plaatsnemen in ruim 17.000 restaurants. Quandoo is een dochteronderneming van Recruit Holdings, en met zusjes als HotPepper en AirRegi, naar eigen zeggen ’s werelds grootste marketing- en softwarebedrijf gespecialiseerd in restaurants. Quandoo heeft momenteel 370 mensen in dienst, verspreidt over 50 landen. 

 

Reacties

Reactie toevoegen