Goede hygiëne voor de gast

Goede hygiëne voor de gast

In de huidige tijd is hygiëne belangrijker dan ooit.

Het kunnen wassen van de handen met zeep is van essentieel belang voor onze gezondheid. Maar ook wanneer er geen water aanwezig is, wil iedereen zijn handen goed kunnen reinigen. Deze nieuwe hygiëne behoefte is naast de 1,5 m. regel dan ook zeker een uitdaging voor de Nederlandse horecaondernemer.

Luxe reiniging

Om de restaurants en hotels - waar beleving op één staat - op weg te helpen om in deze nieuwe hygiëne behoefte te kunnen voorzien, introduceert MarieStella-Maris in juni een luxe ‘cleansing hand gel’. Naast het assortiment van luxe handzepen en geurstokjes is de toevoeging van de hand gel een logische stap. Marie-Stella-Maris kreeg vanuit verschillende horecapartners de vraag naar een goed reinigend product waar geen water voor nodig is.

De cleansing hand gel (70% alcohol)

De hand gel reinigt de handen en houdt ze gehydrateerd, zonder het gebruik van water. Naast efficiënte reinigende ingrediënten bevatten de producten verschillende (botanische) ingrediënten die de handen hydrateren en zorgen voor een unieke geurbeleving. De 70% alcohol gaat microbiële groei tegen, en om ervoor te zorgen dat je huid niet uitdroogt, is glycerin toegevoegd. Voor een ultiem gevoel van frisheid zijn lavendel, geranium en rozemarijn toegevoegd, wat ook weer bijdraagt aan een luxe geur en hygiënebeleving.

Assortiment en verkrijgbaarheid

Als oplossing voor diverse ruimtes en momenten biedt Marie-Stella-Maris een aantal verschillende SKU’s (verpakkingen) aan. Zo hebben ze de 500 ml essential fles voor openbare ruimtes zoals de entree of receptie, toiletten en bijvoorbeeld de liften. Vanuit duurzaamheid werken ze bij deze 500 ml essential met 5000 ml refills (navulverpakkingen) om zo gezamenlijk de afvalproductie te beperken. Daarnaast biedt Marie-Stella-Maris ook kleinverpakkingen à 30 of 50 ml die je bijvoorbeeld als ‘complimentary gift’ voor de gast op de kamer kunt leggen, of bij het uitchecken geeft als sympathiek ‘have a safe trip home’ cadeau. De hand gel is vanaf nu direct verkrijgbaar bij Marie-Stella-Maris via info@marie-stella-maris.com.

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk met een sociale missie: schoon water voor iedereen, overal. Ze dragen bij middels hun assortiment aan natuurlijk mineraalwater, natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Voor elk verkocht item doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag aan waterprojecten over de hele wereld. Inmiddels heeft het merk sinds hun oprichting in 2011 al meer dan 1 miljoen euro beschikbaar kunnen maken voor duurzame water- en hygiëneprojecten in o.a. Oeganda, Bangladesh, Zambia en Mozambique.

Tags: 
Artikel delen