1 juni 2020, de kop is eraf!

1 juni 2020, de kop is eraf!

Gisteren was het zo ver, een groot deel van de horeca mocht vanaf 12 uur vandaag weer gasten ontvangen. Zij het onder strikte voorwaarden.

De terrassen stromen weer vol en de horeca komt weer op gang.  Na maandenlange voorbereiding waarin alle noodzakelijke maatregelen zijn getroffen om een ieders veiligheid te kunnen waarborgen, mocht de horeca open. Een kleine impressie.

The Traveller in Amsterdam

Het nieuwe restaurant The Traveller in Amsterdam heeft nog niet kunnen warmdraaien. Gisteren werd dan eindelijk voor het eerst het spiksplinternieuwe terras in gebruik genomen. Reserveren is wel een must, want het aantal tafels is beperkt.

’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht

Ondernemer André Gerrits kon niet wachten om te doen wat hij en zijn team het liefste doen; op een bruisende, grenzeloze, creatieve en speelse wijze de gasten een culinaire belevenis te bezorgen. Naast dat je weer fysiek in het restaurant kan eten, gaat ’t Amsterdammertje sowieso in de maand juni door met bezorgen en afhalen.

Ron’s Gastrobar in Amsterdam

Op het terras bij Ron Blaauw zat ook een enkele verdwaalde paspop. Deze felgekleurde paspoppen zijn bedoeld om de 1,5 meter afstand te bewaken en de ruimte tussen de tafels op te vullen. Ze zijn beschilderd door Selwyn Senatori.

The Lobby in Amsterdam

Speciaal voor de heropening bedachten de chefs van The Lobby een nieuwe kaart met een dessert met ruby chocolade! Deze roze chocolade afkomstig uit Zuid-Amerika is in 2017 geïntroduceerd door Barry Callebaut. De roze kleur van de chocolade is puur natuur, zo ook de smaak (vleugje van verse bessen). Het zoetzure van de chocolade gaat perfect samen met onze Hollandse aardbeien (gemarineerd in zelfgemaakte vlierbloesem siroop en een klein beetje basilicum). De vanille-hangop is gemaakt van Lindenhoff biologische yoghurt en de wei is gebruikt voor de roze pepermeringue.

Restaurant Goud in Rotterdam

Het restaurant in Rotterdam is weer zeven dagen per week open vanaf 12:00 uur voor lunch en diner. Bij goed weer is het ook nog eens goed toeven op het terras met uitzicht over de Rotterdamse Maas. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn ze, vanwege de nieuwe regelgeving, genoodzaakt met twee shifts te werken. De eerste mogelijkheid voor het diner is van 17:30 tot 20:00 uur en de tweede mogelijkheid vanaf 20:30 uur. Reserveren verplicht.

 

Tags: 
Artikel delen