Branchenieuws

Actie bij Bagels & Beans; verzin eigen bagel

Heb jij een geheim bagelrecept dat je stiekem eigenlijk wel met iedereen wilt delen? Zorg dan dat je meedoet aan de eerste editie van de Bagel Battle. De winnende bagelcreatie komt bij Bagels & Beans op het menu.

Sinds 1996 staat ‘ie in Nederland op de kaart: de bagel met verse ingrediënten, al dan niet in combinatie met de traditionele creamcheese. De afgelopen jaren kwamen er steeds weer nieuwe bagelverrassingen bij. Van de beruchte Bugs Bagel met krekels en meelwormen tot de beroemde bagel Rookkippetje met avocado, basilicumdressing en pijnboompitjes. Maar nog niet eerder kreeg je de kans om jouw bagelidee werkelijkheid te laten worden. 

Hoe doe je mee?
‘Tot nu’, reageert Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans. ‘We zijn ontzettend benieuwd wat voor originele bagelideeën onze fans hebben.’ Iedereen mag meedoen, benadrukt hij. ‘Of je nu chef-kok bent of nog geen omelet kunt bakken.’ Creativiteit en originaliteit worden gewaardeerd. ‘Maar je bagelkunstwerk moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien en goed smaken. Onze gasten moeten er echt hun tanden in willen zetten.’ Meedoen aan de Bagel Battle gaat in twee stappen. Stap 1: verzin een naam en beschrijf het recept. Stuur je bagelidee uiterlijk op zondag 28 juli naar bagelbattle@bagelsbeans.nl. Uit de inzendingen kiezen bagelkenners onder leiding van bageloog Ronald Bakker hun drie favoriete bagelcreaties. Vervolgens mag er via Instagram en Facebook op de genomineerde bagels worden gestemd. Dat is stap 2, want nu kun je vrienden, familie en bekenden oproepen om op jouw creatie te stemmen. De bagel met de meeste stemmen wint de Bagel Battle en is vanaf september zes weken lang verkrijgbaar bij alle Bagels & Beans in Nederland.

Reacties

Reactie toevoegen