Barbecue-interland voor het goede doel

Barbecue-interland voor het goede doel

Op zondag 4 augustus is het zo ver, dan vindt de barbecue-interland tussen Nederland en België plaats. Alles voor het goede doel!

De barbecue-interland wordt georganiseerd door www.gastropedia.nl en het Betuws wijndomein. Een eeuwige strijd tussen twee landen met een gemeenschappelijk doel. Want beide teams zetten zich in voor het onderzoek naar genezing van alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt. 

Gratis standruimte 
Support Casper is de campagne naam van de stichting overleven met alvleesklierkanker. Zij werft de middelen waarmee de onderzoekers/analisten en het gebruik van materialen en apparaten gefinancierd kunnen worden. Alle opbrengsten van de barbecue-inbterland gaan naar deze stichting. Het team België wordt vertegenwoordigd door Five Q. Het Nederlands team door het Dutch BBQ team. U kunt gratis een standruimte (2 bij 3) bij ons verkrijgen. Het enige wat we vragen is een minimale donatie van € 50,00 voor Support Casper, meer is altijd welkom. Wilt u iets met eten en drinken doen, neem dan contact met ons op. We hebben namelijk een centraal BBQ-plein waar we onder andere hamburgers en mosselen worden verkocht ten behoeve van Support Casper.
De organistaie verwacht deze dag ongeveer 1000 bezoekers. En het is open voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.
Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@gastropedia.nl 

Hieronder een sfeerimpressie van vorig jaar.

Artikel delen