Carlton start meetingseizoen met tour

Tags: hotel

Carlton start meetingseizoen met tour

Carlton Hotel Collection organiseert de 24Carlton Experience Tour op 9 en 10 september 2019 om het meetingseizoen af te trappen. 

Bij Carlton denken ze mee met eventmanagers. Speciaal daarvoor heeft de keten de 24Carlton Experience Tour in het leven geroepen. Van 12.30 u tot 12.30 u en er wordt geslapen in het nieuwste en sportiefste HUP hotel in Mierlo.

Gratis toegankelijk
Een locatie moet je zelf ervaren voor je de juiste kunt kiezen. Daarom zorgt Carlton voor een programma dat samen met andere meeting- en eventplanners wordt beleeft. Het kennisprogramma vindt plaats in Utrecht en Den Haag en er wordt geproefd in Haarlem. De tweede dag staat volledig in het teken van topsport in de breedste zin van het woord. Als eventmanager moet je ook pieken op het juiste moment, hoe doe je dat? Aan het einde van de ochtend is er een comedyprogramma. De 24Carlton Experience Tour is gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bekijk het programma en meld je aan op de eventwebsite.

 

 

 

Artikel delen