Central Park gaat naar de gasten toe!

Central Park gaat naar de gasten toe!

Haagse horeca-ondernemer Central Park Voorburg bedenkt met behulp van partners creatieve oplossing om inkomstenderving tegen te gaan.

Komen de gasten niet naar het restaurant? Dan komt het restaurant naar de gasten. Zonder hulp van externe bezorgdiensten start Central Park Voorburg een bezorgservice.

BMW Group

Een toprestaurant bezorgt in stijl. Met behulp van de elektrische auto's van partner BMW wordt dit mogelijk gemaakt. En de koerier? Eigenaar Joey de Kruijf, ook de man achter wijnbar Pierre Par CP, zal hoogstpersoonlijk de bestelling komen afleveren. De Kruiff: “Dankzij de inzet van een aantal van onze partners zoals BMW hebben we dit zo snel kunnen realiseren. Dat geeft me een warm gevoel. Samen komen we hier wel uit. wij gaan er in ieder geval voor.”

Genoeg keuze

Bij een ‘fine dining experience’ hoort natuurlijk meerdere gangen. Met het 3 gangen menu laat je je verassen binnen de opties vlees, vis, vegetarisch of een mix. Daarnaast behoren kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en een assortiment boerenkazen tot de à la carte menu opties. Als aanvulling op deze showstoppers en de menu’s kan je ook heerlijke seizoensgroenten en gemengde salade bestellen. Alle gerechten worden in biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Om het diner compleet te maken weet een ieder al dat je bij Central Park geweldige en bijzondere wijnen kan drinken. Deze exclusieve, toegankelijke maar ook moderne wijnen uit de mooiste streken zijn met zorg geselecteerd door de eigenaar. 

Den Haag en omstreken

Niet geheel onbelangrijk is de vraag waar deze prachtige gerechten allemaal bezorgd kunnen worden? Central Park bezorgt in ‘groot Den Haag’. Deze regio omvat Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Ypenburg en Nootdorp. Omdat er met veel liefde en zorg wordt bereid, is een geschatte levering- en besteltijdenschema opgesteld. Vóór 17.00 uur bestellen is na 18.00 bezorgen, voor 18.00 bestellen is na 19.00 bezorgen, en voor 19.00 bestellen is na 20.00 bezorgen. Het minimaal aantal menu’s per bestelling is 2 (oftewel minimale besteding is €49,90). Ook goed om te weten is dat bij bestellingen boven de 75,00, bezorging gratis is, voor bestellingen onder de 75,00 betaal je 7,50. 

Tags: 
Artikel delen