Dag 24: ''Koninklijke steun in de rug''

Dag 24: ''Koninklijke steun in de rug''

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft de horeca zondag 15 maart abrupt de deuren moeten sluiten. En onlangs werd bekend dat de horeca nog minstens tot en met 28 april dicht blijft. 

De maatregelen zoals het sluiten van de horeca hebben verregaande gevolgen voor ondernemers. Entree Magazine volgt dagelijks de ontwikkelingen op de werkvloer bij Jan Stuurman, mede-eigenaar van Hotel V/The Lobby in Amsterdam. Vandaag kreeg hij hoog bezoek!

Woensdag 9 april, dag 24

''Wat een dag.

Als de KHN belt dat ze langs komen met de Minister van financiën is dat natuurlijk fantastisch. Gaan we regelen. Als dan de Koningin binnenvleidt is dat erg indrukwekkend.

We mochten vandaag Hare majesteit de koningin Maxima ontvangen in hotel V Nesplein. De heren van KHN waren gastheer van de gesprekken tussen Maxima en een divers gezelschap van horecaondernemers en grote hospitality bedrijven. 

Oprecht geïnteresseerd was ze, en op de hoogte van de uitdagingen die we allen hebben op het moment. En dat de uitdagingen en problemen in onze branche misschien anders zijn dan in andere bedrijfstakken.

In roerige tijden is het gewoon goed om steun in de rug te voelen.

En van de Koningin, eerlijk is eerlijk, voelt het het best.''

Artikel delen