Hotel Des Indes behoort tot de wereldtop
Branchenieuws

Des Indes bij The Leading Hotels of the World

Hotel Des Indes maakt van 19 december onderdeel uit van de portfolio van The Leading Hotels of the World. Het Haagse hotel komt hiermee in het gezelschap van meer dan 400 bijzondere en exclusieve hotels in 80 landen. 

The Leading Hotels of the World hebben als gemeenschappelijke kenmerken een uitzonderlijk hoog serviceniveau, unieke ambiance en ligging op een bijzondere locatie en daartoe behoort dus nu ook het 5-sterrenhotel Des Indes. General Manager Coen Masselink van het hotel ziet in de toetreding tot The Leading Hotels of the World een groot compliment voor het team van Hotel Des Indes. “We zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van deze prestigieuze collectie van tophotels. Dit betekent voor ons de start van een nieuwe spannende fase, die wordt gemarkeerd door extra investeringen in ons historische gebouw.”

Intensief selectieproces
Nieuwe leden van The Leading Hotels worden zorgvuldig beoordeeld of zij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort en service. De kracht en aantrekkingskracht van de hotels ligt in het onderscheidend vermogen en de relatie tot de locatie. The Leading Hotels of the World vertellen 400 bijzondere verhalen van indrukwekkende hotels, die gerund worden door gepassioneerde hoteliers. “Het is een groot genoegen om Hotel Des Indes te verwelkomen in onze collectie van vooraanstaande hotels”, zegt Deniz Omurgonulsen, Vice President Membership van The Leading Hotels of the World. “De tijdloze elegantie en exceptionele service van Hotel Des Indes zullen zeker omarmd worden door de nieuwsgierige reizigers van Leading Hotels. Terwijl Leading Hotels haar 90-jarig bestaan viert dit jaar, is het voor ons een bijzonder voorrecht om Hotel Des Indes, met meer dan 130 jaar rijke historie, te mogen verwelkomen in onze portfolio van onafhankelijke luxe hotels.”

 

 

Reacties

Reactie toevoegen