Eerste editie Merlet* x... kent vervolg

Eerste editie Merlet* x... kent vervolg

Jonathan Zandbergen van Restaurant Merlet* heeft zondag 14 juli een prachtige samenwerking neergezet. Team Merlet mocht Nelson Tanate en het team van De Librije*** verwelkomen in Schoorl. Een prachtige samenwerking in de keuken en aan tafel zorgde voor een overgetelijke dag.

Jonathan Zandbergen en Nelson Tanate hebben een prachtig menu samengesteld voor deze speciale samenwerking tussen Merlet en De Librije, waarin de ingrediënten uit Zwolle en Schoorl centraal stonden.

Merlet x ...
Op zondag 29 september organiseert Merlet de volgende Chef's Collaboration met dit keer een internationale chef. 3-sterrenchef Thomas Bühner uit Osnabrück zal met zijn team naar Schoorl afreizen. Thomas Bühner heeft jarenlang als managing director en chef van restaurant La Vie gerechten bereid in zijn geniale driedimensionale aromakeuken. Deze wereldchef heeft prachtige onderscheidingen onder zijn naam staan. Naast prachtige scores in de Gault & Millau en Michelin schrijven ook andere internationale gerenommeerde restaurantgidsen vol bewondering over Thomas Bühner, zoals Feinschmecker (4,5 van 5 F’s), Gusto (10 van 10 pannen), Varta (5 van 5 sterren) en Bertelsmann (5 van 5 mutsen). Jonathan Zandbergen en Thomas Bühner zullen een 8-gangen menu samenstellen waarbij traditie, innovatie en slow-cooking op de voorgrond staan. 

 

Kijk hier de aftermovie:

 

 

 

Artikel delen