Branchenieuws

Even voorstellen: team NL Bocuse d'Or

Met nog precies twee weken te gaan voor het benefietdiner Road To Tallinn in 't Amsterdammertje in Loenen, stelt de Nederlandse afvaardiging voor de Bocuse d'Or zich graag nog even voor.

Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst zijn ingeloot en dus klaar om de wedstrijdarena van de Bocuse d'Or te  betreden op donderdag 28 mei in Tallinn. Voor de twee culinaire talenten begon de  reis al op 27 mei 2019  maar met de officiële GO en het benefietdiner in het vooruitzicht, geven ze  graag een kijkje in de keuken. 

Benefietdiner 23 maart 

Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland organiseert een benefietdiner "Road To Tallinn" om ervoor te zorgen dat het het Nederlandse team aan niets ontbreekt. Speciaal voor dit event stelt André Gerrits het restaurant ‘t Amsterdammertje eenmalig beschikbaar om zo Bocuse NL te kunnen helpen aan extra financiële middelen voor de wedstrijd. André Gerrits is dan ook de gastheer van deze avond die gehouden wordt op maandag 23 maart 2020. 

Line-up chefs

Voorzitter & SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, chef van restaurant De Lindehof** en Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* staan samen Marco van der Wijngaard en Yentl van Gilst achter de kachel staan om een vijf-gangen menu te verzorgen. Het team van sterrenchefs wordt compleet gemaakt door SVH Meesterkok Wilco Berends, chef van restaurant De Nederlanden* en Jermain de Rozario, chef van De Rozario*.  Meer info over het benefietdiner vind je hier of reserveer direct. Volg het team in de #RoadtoTallinn via de socials van Bocuse d’Or Nederland.