Finalisten AF&BM Prof of the Year bekend

Finalisten AF&BM Prof of the Year bekend

Op woensdag 15 januari is op de Horecava duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbegeerde F&B Professional of the Year award.

Gedurende een maand kon er gestemd worden op de negen genomineerde kanshebbers. Een recordaantal van ruim 5.000 stemmen van collega’s, gasten, zakelijke relaties, vrienden en familie kwamen binnen bij de AF&BM, initiatiefnemer van de verkiezing. Daarnaast konden de professionele vakgenoten van de genomineerden, de AF&BM leden en partners, hun stem uitbrengen. 

Alles uit de kast

Opvallend in deze tiende editie van de verkiezing is dat door de achterban van de genomineerden alles uit de kast is gehaald om hun professional een finaleplaats te gunnen. Van videoboodschappen waarin de hele Oostwegel Collection groep in Zuid-Limburg oproept tot het stemmen op ‘hun’ Bart van het Kruisherenhotel in Maastricht, tot banners met oproep tot stemmen op ‘hun’ Dick bij de ingang van The Roast Room in Amsterdam. Een duidelijk teken dat de professionals een belangrijke waarde hebben voor de organisaties waar zij werkzaam zijn.

De drie finalisten zijn:

Agnes Raggers | F&B Manager | Mooirivier Hotel & Congres | Dalfsen
Bart Vanderstukken | F&B Manager | Kruisherenhotel Maastricht
Dirk Peters | Restaurant Manager | The Roast Room | Amsterdam

De finale
 

Op 20 januari maakt de vakjury een flinke tour door Nederland. Zij zullen op één dag de drie finalisten bezoeken in de organisaties waar zij werkzaam zijn. De F&B professionals kunnen zich dan in hun eigen habitat presenteren aan de vakjury:

Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Paul Sprakel – Hospitality Management
Demian van der Reijden – Misset Horeca
Maaike de Reuver – Food Inspiration
Lieke Weerdenburg – Van der Valk Hotel Uden-Veghel  / F&B Professional of the Year ‘19

De jury beslist na de drie bezoeken wie de titel van F&B Professional of the Year 2020 verdient en de bijbehorende award krijgt uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala op 25 januari in Hotel Okura Amsterdam.

 

Tags: 
Artikel delen