Branchenieuws

Foodhallen A'dam viert jubileum en trakteert

De Amsterdamse Foodhallen bestaan binnenkort 5 jaar en de ondernemers willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze gaan het van 3 tot 5 oktober groots vieren met een feestavond waarop prijzen worden uitgedeeld. Onder de genodigden  wordt een hoofdprijs verloot: een jaar lang gratis eten (t.w.v. 2000,-).

Foodhallen Amsterdam begon als eerste indoor foodmarket van Nederland in 2014, om vervolgens 5 jaar lang Amsterdam elke dag van de week te voorzien van uiteenlopende gerechten uit internationale keukens. Het bleek de start van een nationale trend, die tot de dag van vandaag geen overgewaaide rage is. Zo traden Foodhallen Rotterdam en binnenkort ook Foodhallen Den Haag, in de voetsporen van Amsterdam. De Foodhallen in Amsterdam groeide met 21 stands en 4 bars uit tot een vaste stop voor lokale gasten en toeristen. Genoeg reden voor de ondernemers om het 5-jarig bestaan groots te vieren.

Jubileumbier
In samenwerking met Two Chefs Brewing lanceert Foodhallen een  vierde eigen bier – waarvan de naam bij de presentatie van het bier op 4 oktober wordt onthuld.

Winnaar
Op de avond van vrijdag 4 oktober geeft Foodhallen mooie prijzen weg. Zo wordt bekend gemaakt wie een jaar lang eten (t.w.v. €2000) wint. Iedereen die op de gastenlijst staat én aanwezig is tijdens deze 5 year anniversary party maakt kans op de hoofdprijs. Met spellen als food vissen, XXL kluisjesmemorie, het rad van fortuin en de grijpmachine maken geluksvogels ook nog kans op drankjes of merchandise.

Reacties

Reactie toevoegen