[Geopend] Hotel Kapellerput in Heeze
Branchenieuws

[Geopend] Hotel Kapellerput in Heeze

Het interieur van het nieuwe hotel Kapellerput in Heeze, gevestigd in een oud historisch pand op een landgoed, heeft natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s.

Bijzondere tapijten en verlichting en overal inspirerende, kleurrijke kunstwerken. Het hotel laat zich voorstaan op duurzaamheid. In de centrale ontvangstruimte komt het natuurthema bijvoorbeeld terug in de Flotex Floral Vision van Forbo Flooring met bloemen en vlinders. Het ontwerp is van De Kliuw Interieuradviezen uit Heeze.

Oud Klooster

Het Kappelerput Conferentiehotel in Heeze behoort tot de top van de congresoorden in Nederland en West-Europa. Kapellerput is gevestigd in een imposant oud klooster en ligt middenin de bossen tussen Heeze en Someren. Van de directie van Kapellerput kreeg De Kliuw alle kansen om hun inrichtingsideeën te realiseren. Opvallend zijn bijvoorbeeld het boomstammentapijt in de hal, de nieuwe retro-huiskamer, en de groep monnikenbeelden van kunstenaar Sjer Jacobs bij de stilteruimtes. Kapellerput schrijft zelf op zijn website: "De opgewektheid en energie die uit het interieur spreken, worden door veel gasten ervaren als stimulerend en motiverend. Elke ruimte in Kapellerput is met oog voor gebruiksdoel en detail ingericht. Het varieert van zakelijk ingerichte ruimtes tot echte sfeerkamers met smaakvolle designmeubels. De soberheid van het exterieur in combinatie met de levendige inrichting, terug te vinden in design en de kunstcollectie van Kapellerput, is een voedingsbodem voor inspiratie en creativiteit." Rik Hüsken, directeur van Kapellerput: "De samenwerking met Sylvia Vrooyink en Nancy Smals van De Kiuw is altijd heel prettig. De ideeën die zij over inrichting en kunst hebben, zijn ook onze ideeën. We krijgen zoveel positieve reacties van gasten. Die sterken ons in het idee dat we qua inrichting voor de juiste weg hebben gekozen". 

 

Reacties

Reactie toevoegen