Hemels doet winkelstraat in Breda bruisen

Hemels doet winkelstraat in Breda bruisen

Terwijl veel grote steden kampen met leegstaande panden in wat ooit drukke winkelstraten waren, is het bij de onlangs vernieuwde Bredase Wilhelminastraat een drukte van belang.  Een van de trekpleisters daar: restaurant Hemels. 

Als je beloond bent met het predicaat ''uitmuntend'' van Tripadvisor en daarnaast ook nog eens in ''De beste binnenstad 2019'' zit, dan doe je iets goed. Dat is van toepassing op Hemels van Michelle Hendrikx, dat al sinds 2013 het vaste culinair uithangbord is van een van de meest luxe winkelstraten in Breda.

Vernieuwen
"Van medewerker naar bedrijfsleider heb ik mijn kinderdroom mogen verwezenlijken en werd ik eigenaar van een zaak in de mooie stad Breda", aldus Hendrikx. De straat waarin Hemels zit, is sinds dit jaar vernieuwd en Hendrikx kon niet achterblijven. Dus het interieur werd ook aangepast. "Onze binnentuin ziet eruit alsof je op Ibiza bent. Deze is geopend van 1 april tot en met 1 oktober. Wij hebben 65 plekken en met het heerlijke zonnetje dat van 10.00 tot 17.00 uur schijnt voelt het bij ons alsof je op vakantie bent! Er staat een Green Egg voor de inwendige mens." Verder onveranderd: de internationale gerechten worden bereid in een open keuken en geven voor iedere gast een ambachtelijke beleving. Zelf langsgaan? Vergeet dan niet een foto te nemen bij de speciale selfiespot! 

Artikel delen