Hoteltrend: staycations deel 3

Tags: hotel

Hoteltrend: staycations deel 3

De zomervakantie is begonnen en voor een ultieme strandvakantie hoeven we gelukkig niet ver te reizen.

Zon, zee en strand én de meest idyllische vakantiebestemmingen zijn in Nederland binnen handbereik. USP Marketing PR heeft een aantal prachtige dichtbij huis bestemmingen aan de kust geselecteerd.

Genieten in Scheveningen

Scheveningen is één van de populairste badplaatsen van Nederland en dit is niet zonder reden. De pier met het imposante reuzenrad, de bruisende boulevard en de vele horecagelegenheden: In Scheveningen is van alles te zien en beleven. Boek een surf les bij Heart Beach, dé hotspot onder de local surfers of word wakker met een uitzicht op zee tijdens een verblijf in het luxe Carlton Beach, een 4-sterren strandhotel gelegen aan de boulevard. De Noordboulevard van Scheveningen is onlangs volledig vernieuwd met onder andere een nieuw winkel- en horecagebouw met diverse leuke winkels en restaurants. Ook is hier aan het eind van de boulevard een groot paviljoen in aanbouw, een echte eyecatcher. Verwen je partner en jezelf bij Carlton Beach met een romantisch arrangement inclusief ontbijt, een picknick met bubbels en uitzicht op zee: perfect voor een vakantie in eigen land! Voor wie liever overnacht in het bruisende centrum van Den Haag is Carlton Ambassador een goede keuze. Met de fiets ben je in no time op het strand van Scheveningen terwijl het stadsleven binnen handbereik is.

Uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Dat je voor een vakantiegevoel niet ver hoeft te reizen, bewijst Zeeland keer op keer. Weinig Nederlandse provincies evenaren het vakantiegevoel dat je in Zeeland ervaart. Idyllische dorpjes als Veere en Domburg, de groene omgeving en natuurlijk de kust met haar kilometerslange zandstranden: Zeeland heeft alles in huis voor een rustgevende strandvakantie.

Rust vlakbij Amsterdam

Op ongeveer 50 kilometer vanaf Amsterdam, onder de hoogste duinen van Nederland, ligt Schoorl: een kustplaats met ruim zestig kilometer aan wandelpaden. Perfect voor iedereen die op vakantie niet alleen wilt ontspannen, maar ook in beweging wilt blijven. Op slechts 100 meter van de zee ligt Logis Strandhotel Camperduin. Een fantastisch hotel voor natuurliefhebbers, want door de unieke ligging bieden de kamers elk een uitzonderlijk uitzicht over de prachtige natuur van Schoorl. De polder, de duinen, een vogelreservaat: je hoeft er alleen maar de ramen voor te openen.

Tags: 
Artikel delen