Branchenieuws
Foto 123RF.com

KHN start met adviestak Horeca Maatwerk

KHN start met een nieuwe adviestak: Horeca Maatwerk. Binnen Horeca Maatwerk zijn alle activiteiten van KHN BedrijfsAdvies, KHN Juridisch Advies en KHN Verenigingssupport ondergebracht.

Met Horeca Maatwerk kunnen individuele horecaondernemers nog beter advies krijgen en spelen we in op de behoeften van horecaondernemers aan maatwerkoplossingen.

Sterke ondersteuning
Coen Crince le Roy, directeur van Horeca Maatwerk: “We zijn en blijven onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland. KHN zet zich in voor het collectief én ondersteunt de individuele horecaondernemer. Horeca Maatwerk neemt dat stokje over als er specialisten nodig zijn. Want veel horecaondernemers hebben behoefte aan sterke ondersteuning op individueel niveau, met name op het gebied van juridische en bedrijfskundige vraagstukken.

Advies
Horeca Maatwerk is er voor horecaondernemers, organisaties, gemeentelijke instanties en verenigingen en heeft als doel een oplossing op maat aan te bieden op basis van specifieke wensen en behoeften van een organisatie. Daarvoor biedt Horeca Maatwerk juridisch advies, bedrijfsadvies en verenigingsmanagement. Het team bestaat uit gekwalificeerde advocaten, juristen, mediators, fiscalisten en bedrijfsadviseurs. Daarnaast biedt Horeca Maatwerk, onder de vlag van KHN, een ruime keuze  opleidingen, cursussen en workshops aan.

 

Reacties

Reactie toevoegen