Lancering samensterktijdenscorona.nl

Lancering samensterktijdenscorona.nl

Adecco en Beeple lanceren samensterktijdenscorona.nl, een gratis platform voor vrijwilligersorganisaties en horeca- en recreatieondernemers. 

Door het coronavirus staan organisaties voor grote uitdagingen. Aan de ene kant moeten bedrijven gedwongen de deuren sluiten en onzeker afwachten. Aan de andere kant zijn er organisaties die het juist nu drukker hebben dan ooit en de vele helpende handen nauwelijks kunnen inplannen. Voor beide partijen lanceren Adecco en Beeple nu www.samensterktijdenscorona.nl. Een online platform waar horeca- en recreatieondernemers en vrijwilligersorganisaties medewerkers en vrijwilligers kunnen plannen, nu en na de crisis.

Slim plannen personeeel

Adecco en Beeple begrijpen dat het zowel voor vrijwilligersorganisaties als voor partijen die hard geraakt zijn, zoals de horeca- en recreatiesector, spannende tijden zijn. Mensen die nu thuiszitten melden zich massaal aan bij organisaties zoals het Rode Kruis, zorginstellingen en andere hulpinstanties. Om deze mensen efficiënt en snel op het juiste moment en plaats het juiste werk te laten doen, is www.samensterktijdenscorona.nl gelanceerd. Ook specifiek voor horeca- en recreatieondernemers biedt dit online platform kansen voor ná de crisis. Zodra Nederland en de rest van de wereld na corona weer opkrabbelt wordt het slim plannen van personeel belangrijker dan ooit. En daar willen Adecco en Beeple graag bij helpen!

Kosteloos ter beschikking 

Peter Huesken, director General Staffing Adecco: “We worden in deze tijd dagelijks geconfronteerd met de uitdagingen waar we als werkend Nederland voor staan. Iedereen werkt hard om de boel draaiende te houden en veel mensen willen elkaar helpen tijdens deze crisis. Ook wij als HR-dienstverlener willen iets terugdoen. Vanuit de sterke samenwerking die wij hebben met Beeple, stellen wij deze planningstool nu voor het gehele jaar kosteloos ter beschikking aan de partijen die het zo hard nodig hebben. Uiteindelijk hopen we dat dit een plek wordt waar vrijwilligers, medewerkers en organisaties snel en slim aan elkaar gekoppeld worden voor een efficiënte samenwerking.”

Wat is Beeple?

Via www.samensterktijdenscorona.nl komen deelnemende partijen in de tool van Beeple terecht. Met deze online tool kunnen organisaties makkelijk medewerkers plannen. De tool is duidelijk en eenvoudig opgezet, en door het gebruik ervan neemt het aantal planningsvragen en onverwachte no-shows sterk af. Bovendien is er real time inzicht via de tool op de desktop en app op tablet of smartphone. Zo is Beeple 24/7 inzichtelijk voor organisaties en hun medewerkers. Adecco en Beeple bieden via www.samensterktijdenscorona.nl het platform in 2020 kosteloos en vrijblijvend aan voor vrijwilligersorganisaties en horeca.

Altijd weten wat er speelt op het gebied van personeel en andere organisatorische zaken? Vraag nu een proefabonnement voor Entree Magazine aan! 

Tags: 
Artikel delen