NLse bowlingbaan internationaal bekroond
Branchenieuws

NLse bowlingbaan internationaal bekroond

Designbowlingbaan Lucky’s Bowling mag ruim een half jaar na opening al een internationale prijs op haar naam schrijven.

De eerste designbowlingbaan van West-Europa is door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International in de categorie Best New Centre bekroond met de prestigieuze Architecture and Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd.

Wereldberoemd
Eric Bosma, directeur van Lucky’s Bowling, vertelt: “We zijn enorm trots op deze prijs, die te vergelijken is met de Gouden Televisierring  onder de bowlingbanen over de hele wereld! Het geeft aan dat niet alleen onze gasten, maar ook de professionele Amerikaanse jury ons concept en weloverdachte inrichting waardeert.” Lucky’s Bowling werd afgelopen april na de opening opgemerkt door veel nationale en internationale pers en had daardoor een vliegende start. De award werd in oktober in ontvangst genomen.  

Christmas by Lucky’s Bowling
De ontwikkeling van het interieur staat bij Lucky’s Bowling niet stil. Speciaal voor de kerstdagen is de bowlingbaan omgetoverd in kerstsferen, inclusief levendige kerstvideo met een voorbijtrekkende kerstman en zijn rendieren, op de 298 m2 videowall boven de professionele bowlingbanen. Daarnaast is er onlangs een nieuwe indoor playground geopend waar kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines, glijbanen en klimnetten.

Bowlen op een Rolls Royce
Lucky’s Bowling opende in april 2018 in Warmond (nabij Leiden) en is de eerste designbowlingbaan van West-Europa. De bowlingbaan is ingericht met hoogwaardig designmeubilair in industriële sfeer en voorzien van twintig Brunswick Pro Lane bowlingbanen: de Rolls Royce op bowlgebied. Naast een sportief potje bowlen, kunnen bezoekers ook voor een gezellige borrel of diner terecht bij Lucky’s. Op de kaart pronken onder meer vernieuwende cocktails en G&T’s en hoogwaardige pizza’s, burgers en salades, zodat een sfeervolle, complete avond doorgebracht kan worden bij deze prijswinner.

Reacties

Reactie toevoegen