Novotel A'dam City krijgt nieuwe directeur

Tags: hotel

Novotel A'dam City krijgt nieuwe directeur

Internationale hotelketen Accor heeft Ad Hoondert per 1 mei 2019 benoemd tot nieuwe directeur van Novotel Amsterdam City.

Ad Hoondert brengt ruim 25 jaar ervaring als General Manager mee. Hij volgt Dirk Beljaarts op, die algemeen directeur is geworden van Koninklijke Horeca Nederland.

Goed bekend
Ad Hoondert studeerde aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Hij begon zijn loopbaan in de hospitality in 1988 als assistent-manager van het Postillion Hotel Rosmalen. Sinds november 1992 vervulde hij functies op directieniveau, achtereenvolgens als General Manager van Novotel Bremer Kreuz, Novotel Aachen, Mercure Den Haag Central, Novotel Rotterdam Brainpark en als laatste Mercure Amsterdam City. Hoondert: “Het is voor mij een geweldige uitdaging en een eer om directeur te worden van het grootste 4* ACCOR hotel van de BeNeLux. Het Novotel is momenteel een grootse kamer renovatie aan het afronden en ik weet zeker dat het hotel klaar is voor een mooie toekomst. Er is al lange tijd een hechte samenwerking tussen het Mercure Hotel Amsterdam City en het Novotel Amsterdam City. Zodoende ben ik goed bekend met deze locatie op de Amsterdamse Zuidas.”

 

Artikel delen