Pepsico en Vrumona op de bres voor horeca

Pepsico en Vrumona op de bres voor horeca

Vrumona en PepsiCo lanceren campagne om consumenten te motiveren naar de horeca te gaan en de horeca ondernemers te steunen.

Vrumona en PepsiCo hebben een grote campagne ter ondersteuning van de horecagelegenheden gelanceerd. Een actie die, verspreid over de komende maand, gasten motiveert om de horecagelegenheden te bezoeken. De actie wordt ondersteund door middel van een grootschalige online campagne en via de bekende Boomerang kaarten, te vinden in cafés en restaurants.

Eerste rondje gratis

Gasten krijgen het eerste rondje Pepsi MAX gratis na het uploaden van de kassabon via de actiewebsite waar ze zich kunnen aanmelden. Daarnaast maak je ook nog kans om verschillende prijzen te winnen. Vrumona is hiervoor de samenwerking aangegaan met een aantal grote klanten. Deze prijzen zijn een extra motivatie voor de consument om deel te nemen aan de campagne en daarmee de horeca te helpen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat met de versoepeling van de COVID-19 maatregelen de horecagelegenheden weer volstromen. Gabriel en Stefan Urucoglu met verschillende horecazaken in Almelo zijn enthousiast: “Gave actie van Pepsi MAX! Helemaal nu! Het geeft weer reuring in de horeca. We moeten het toch gezamenlijk doen en dit is de perfecte steun en duwtje in de goede richting.“

Samen Sterk

Deze campagne volgt na een reeks initiatieven van Vrumona om de horeca ondernemers te helpen gedurende de Corona (COVID-19) periode. Kevin Vijgen (Vijgen Inc Horeca groep): ‘’Voor ons is wederom bevestigd dat wij met Vrumona de juiste partner hebben op het gebied van frisdrank. In deze bijzondere tijden, waren zij een van de eerste partijen die met initiatieven kwamen op gebied van het omruilen van eventuele producten waarvan de THT in het gedrang kwam, maar ook erna door middel van het inzetten van een toolkit op gebied van de 1,5 afstand en de Covid 19 regels.‘’

*Deze actie loopt t/m 15 augustus 2020, met een maximum van 10.000 cashbacks. Kijk hier voo meer informatie en de actievoorwaarden.

Tags: 
Artikel delen