Branchenieuws

Restaurant Speck in Utrecht gaat sluiten

Restaurant Speck aan het Ledig Erf in Utrecht gaat sluiten. Eigenaren Joris Visser en Niels van Nieuwenhuizen gaan de zaak compleet verbouwen en openen na de zomer opnieuw de deuren met een compleet nieuw concept.

Dat schrijft DUIC.  Speck Bar & Grill is een op een slagerij geïnspireerd restaurant aan het Ledig Erf waar, de naam zegt het al, vlees centraal staat. De eigenaren richtten het nieuwbouwpand zélf in. De absolute eyecatcher is de rijpingskast waarin grote stukken vlees hangen. "Vlees is een prachtig product en we hadden al langer het idee daaromheen een concept te verzinnen. Een restaurant als dit bestond in Utrecht nog niet", vertelden Visser eerder aan Entree.

Nieuw concept
Wat het nieuwe concept precies inhoudt is nog niet bekend. Dat maken de eigenaren binnenkort bekend. Visser en Van Nieuwenhuizen hebben tevens de Utrechtse restaurants als Firma Pickles Burgers & Wines en Lucy Lou Taco’s & Tequila in hun portfolio.

De Beren
Het naastgelegen restaurant Stelios sloot enkele maanden geleden al de deuren om plaats te maken voor een nieuwe zaak. Daar is nu een vestiging van De Beren geopend.

 

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen