Restaurant Vlaar viert 10-jarig jubileum

Restaurant Vlaar viert 10-jarig jubileum

Ondernemer Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en opende in september zijn restaurant met als concept ‘Wining & Dining’.

Restaurant Vlaar, dat vorig jaar nog de landelijke pers haalde doordat Ed Sheeran er een huisgemaakte pasta parmigiano kwam eten, bestaat 10 jaar. De afgelopen 10 jaar heeft het restaurant veel verandering meegemaakt. Met een volledig gemoderniseerd interieur en terras aan het water is het restaurant uitgegroeid tot een Gooische hotspot.

Vers en puur
Een Franse keuken met moderne accenten, dat staat voor puurheid, authenticiteit en kwaliteit. De keuken, onder leiding van chef Danny Rijs, maakt uitsluitend gebruik van verse, pure en kwaliteitsproducten, waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. Kenmerkend aan de stijl van Rijs is het koken naar het seizoen, op een creatieve en vernieuwende manier. Dit zie je onder andere terug in het gerecht met gemarineerde zalm, guacemole van grapefruit en mango en mojo.

VLAAR Festival
Arlo Vlaar: “Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd gastronomisch restaurant hebben neergezet en om dit te vieren is het de hele maand september VLAAR Festival.” Dat houdt in dat gasten de hele maand september een 4-gangen jubileummenu kunnen bestellen.

 

Artikel delen