Branchenieuws

Succesvol ondernemen vanuit vakkennis

Gedreven vanuit expertise, talent en passie kiezen steeds meer mensen voor het zelfstandig ondernemerschap. De vraag rijst steeds vaker; wat typeert een ondernemer?

Mensen die voor zichzelf beginnen noemen als belangrijkste voordeel de vrijheid die het ondernemerschap ze oplevert. Maar valt dit voordeel in de categorie fabel of feit? Van alle startende ondernemers is 80% binnen twee jaar failliet. Welke vrijheid bedoelen ze dan? Of valt het misschien vies tegen? 

Leren ondernemen
Business blueprint Nederland heeft het antwoord. “De meeste ondernemers beginnen vol goede moed vanuit vanuit hun eigen vakgebied. De schoonheidsspecialiste start haar eigen salon en de schilder begint zijn eigen schildersbedrijf. Wij noemen deze mensen de 'vakidioten'. Dat ze heel veel kennis binnen hun vakgebied hebben maakt hen helaas nog geen ondernemer. Vanuit de ideologie dat we écht vakmanschap niet verloren willen laten gaan door een gebrek aan ondernemerschap ben ik, samen met twee doorgewinterde ondernemers, Business Blueprint gestart.'' Aldus Anouk Jose Drayer, één van de initiatiefnemers. De missie van Business Blueprint is duidelijk; ondernemers zich echt 'vrij' laten voelen. ''Deze vakidioten op persoonlijke, plezierige en doelgerichte wijze leiden naar een succesvol(-ler) ondernemerschap. Waardoor ze meer tijd over hebben voor familie en vrienden. Ondernemers begeleiden naar succes, zorgen dat ze passie krijgen voor én kennis van het ondernemen!''

Kosteloos
Het tourschema, met als primeur Zwolle, liegt er niet om. Door heel Nederland organiseert Business Blueprint events voor de ‘vakidioot’. De aftrap vindt plaats op donderdag 12 september, 14.00 uur in Zwolle. Tijdens die events levert Business Blueprint een schat aan waarde, waarbij alle disciplines van het ondernemerschap de revue passeren. Verschillende experts worden ingevlogen om de ondernemers op een no-nonsense manier te voorzien van een praktisch toepasbaar stappenplan. Marketing, Mindset, Aftersales, Financiën, Health en Voeding, Social Media, het wordt allemaal besproken. Gedreven ondernemers ontvangen alle waarde van de experts kosteloos tijdens deze events! Meer informatie en eventlocaties zijn hier te vinden.

Reacties

Reactie toevoegen