Tatoeage voor gasten INK Hotel Amsterdam

Tags: hotel

Tatoeage voor gasten INK Hotel Amsterdam

Gasten van INK Hotel Amsterdam - MGallery kunnen hun verblijf vanaf 17 juni 2019 nog onvergetelijker maken met een echte tatoeage.

Alle MGallery hotels wereldwijd stellen een 'Memorable Moment' pakket samen voor hun gasten: een bijzondere ervaring die past bij het hotel en de stad. De tatoeage die gasten bij INK kunnen laten zetten, past helemaal bij de rijke historie van het pand waarin het hotel gevestigd is. Als voormalige thuishaven van de Nederlandse krant De Tijd was het dé plek waar verhalen ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk werden gedrukt in inkt. De tatoeage is onderdeel van het 'Get INKed' pakket dat gasten een onvergetelijke dag biedt met inkt in de hoofdrol. 

'Get INKed' pakket
De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat de gasten genoeg energie hebben voor de onvergetelijke dag. Daarna kunnen ze bij tattoo shop Ink District, tegenover het hotel, kiezen uit vier tatoeages: een hartje of het woord love om hun liefde voor de stad te vereeuwigen, een fiets of de drie typisch Amsterdamse kruisjes. Eenmaal terug in het hotel drinken gasten de signature 'INKredible' cocktail - compleet met druppels inkt - in de hotelbar PRESSROOM Amsterdam. Tot slot ontdekken gasten de indrukwekkende 'inkt' in de stad met een rondleiding langs de street art en graffiti in Amsterdam. 

INK Hotel Amsterdam
INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel is een luxury boutique hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant 'De Tijd' was gehuisvest. De 3 thema's: 'Stories, INK & Time (krant 'De Tijd')' spelen de hoofdrol bij INK Hotel Amsterdam. Dit komt terug in het interieur, het personeel en de diverse faciliteiten. Het restaurant PRESSROOM is het bruisende hart van het hotel. Ook organiseert INK verschillende events zoals pINK, als aftrap van de Amsterdamse Gay Pride. INK Hotel maakt deel uit van Accor en MGallery by Sofitel. Het wereldwijd toonaangevende Accor biedt onvergetelijke ervaringen in ruim 4.800 hotels, resorts en woningen en ruim 10.000 privé-huizen in 100 verschillende landen.

 

Artikel delen